Mehiški beg Khloé Kardashian je vključen Tristan Thompson

Vsakdo, ki nadaljuje s Kardashians ima svoje mnenje o razmerju Khloéja s Tristanom Thompsonom po škandalu. Toda vsakdo, ki vztraja pri Khloé, ve, da ji ni vseeno, kaj misli kdorkoli – in se drži tega M.O. Po navedbah Ljudje, ki ima sporne počitnice, se je par premaknil mimo faze “uradno nazaj na progi” in se polno pripravlja v Mehiki.

Khloe Kardashian Tristan Thompson Birthday
Jerritt Clark / Getty Images

POVEZANE: Khloé Got Art-Shamed on KUWTK in vsi smo bili tam

Marie Claire opozarja, da sta si morda vzeli čas od vsega, da bi se sami oddaljili od napetih oči paparazija v LA. Po tem, ko so ga sodili skoraj vsi, vključno z družino, je smiselno, da Khloé želi nekaj časa, da oceni vse in se odločite za svoj um. Z družino, kot je njena, se mnenja zdijo precej pogosto in jih pobegnejo izgledajo kot odličen način za njo in Thompsona, da se znova poveže.

Khloé in Thompson sta trenutno južno od meje s kolegi Kardashian sib Kendallom Jennerjem in njenim fantom Ben Simmonsom. Baby True ni na tem posebnem dopustu, zato se zdi, da Khloé in Thompson vzamejo čas, da se ponovno spoznata med seboj, tako da se razkrijejo, žarejo v vodi in sedijo ob bazenu. Haters lahko razmišljajo o tem, kaj hočejo, kajti glede na posnetke, ki jih Khloé objavlja v svojih socialnih medijih, stvari gredo v redu.

POVEZANE: Khloé Kardashian vas želi ustaviti, ko jo vprašate o svoji vagini

“Khloé in Tristan se je zdelo zelo srečno,” je povedal izvor Ljudje. “Veliko se ljubi in ljubi ves vikend. Vsekakor so uživali.”

Par je užival pri dolgih večernih zabavah s svojimi prijatelji in namakanju sonca in kulise. In, glede na Khloéjev Instagram, so preživeli čas v Casa Aramara, luksuzni vili, ki je v lasti Joeja Francisa Dekleta Gone Wild slavo. S takšnim potovanjem (in s širjenjem, ki izgleda neverjetno) izgleda, da je v raju rahlo čas, ko Khloé in Co počno delata. Ljubitelji bodo morali počakati, da vidijo, kako se vse izkaže, ko se vrnejo v resničnost (TV, to je). 

Je bil najbolj neverjeten vikend v @ casaaramara z najlepšimi ljudmi! @realjoefrancis si nas pokvaril kot ponavadi! Zelo smo hvaležni za vse! Hvala za mojo zakasnjeno, ampak popolno večerjo za rojstni dan! Vsakdo v vašem domu je čist GOLD! Nismo želeli zapustiti ❤️

Objava, ki jo je delil Khloé (@khloekardashian)

Veliki časi z @hloekardashian vikend @casaaramara !!! XOXOXO

Post delijo Joe Francis (@realjoefrancis) dne