Melania Trump je nosila White Dior Pantsuit v SOTU in imamo nekaj vprašanj

Trenutki, preden je predsednik Trump odšel na oder za državo zveze Union v torek zvečer, je njegova žena Melania stopila v središče pozornosti (prvič po škandalu Stormy Daniels), ki nosi klasičen krem ​​Dior pantsuit. 

Prilagojene koordinate je spremljala svilnata bluza Dolce & Gabbana in njuni stilisti Christian Louboutin. Medtem so Trumpovi lasje in ličila ostali preizkušeni in resnični, s tintovim očesom in sijajnimi golimi ustnicami, ki so igrale svoj monokromatski videz.   

TK
Olivier Douliery / Abaca Press (Sipa preko AP slike

Trumpova izbira za obleke sledi ji nagnjenju za njeno go-to znamko, Dior in evropski oblikovalci nasploh. V preteklosti so nekdanje prve dame, kot je Michelle Obama, ki je leta 2016 nosila ognjičeno midi obleko Narciso Rodrigueza, med patriotskim dogodkom obdržale ameriško, stala solidarnost z njihovo državo. 

Ali je nekdanji model le ljubitelj zahodnoevropske estetike ali poskušal poslati subtilno sporočilo, je njena barvna izbira vzbudila nekaj obrvi. Čeprav se je veliko voditeljev kongresov na obeh straneh prehoda združilo v črno kot poklon preživelim osebam, ki se soočajo s spolnim zlorabljanjem, se je FLOTUS odločila, da se v morju oblečejo temni obleki in obleke s svojimi ravnimi laminiranimi loćmi. 

TK
Bloomberg / Getty

Njena barvna paleta je tudi zanimiva primerjava z demokratičnimi ženskami, ki so lani bele celovečerne anestetice protestirale na otvoritveni naslov Trumpa, ki simbolizira suženjsko gibanje in pravice žensk. Poleg tega je njen ansambel veselo podoben belemu pantalonu, ki jo je nosila Hillary Clinton, ko je sprejela predsedniško nominacijo Demokratske stranke – prva za žensko. 

TK
Paul Morigi / WireImage

Ali Melania poskuša poslati sporočilo svojemu možu ali, še pomembneje, Ameriki? 

V starosti, kjer moda drži globlji pomen v luči Time’s Up in #MeToo gibanja, smo še vedno praskamo glave, zakaj je Melania nosila, kar je storila.