Melania Trump pohvalila Parkland Teens, ki so marsikateri proti njenemu možu nadzorne politike pištole

Melania Trump je končno govorila o parklandski šoli, njene pripombe pa se zelo razlikujejo od odziva njenega moža. Prva dama je v ponedeljek objavila svoj prvi javni govor leta 2018 in spregovorila o pogumnih preživelih in študentskih aktivistih, ki se po tragediji zavzemajo za strožje zakone o nadzoru orožja.

Od snemanja 14. februarja, v katerem je umrlo 17 ljudi, so preživeli streljanje Marjory Stoneman Douglas High School organizirali dogodek za zagovarjanje nadzora nad pištolo. Marca za naše življenje, ki je bila postavljena 24. marca, je privabil tudi znane podpornike, med njimi Georgea in Amala Clooneyja, Oprah Winfrey, Justin Bieber in Lady Gaga.

Melanin mož, predsednik Donald Trump, ni sprejel strogega stališča o zakonih o orožju ali razpravljal o izboljšanju sredstev duševnega zdravja v šolah po tragediji. Namesto tega je predlagal kontroverzno gibanje za urejanje učiteljev. V svojem prvem govoru o streljanju je Melania govorila o tem, kaj njenega moža ni hvalil študentov za delo pri spremembi politike orožja.

Melanija Trump Parkland Speech
Mark Wilson / Getty Images

“Hočem biti prepričani, da vzamemo trenutek, da premislimo o grozljivem streljanju na Floridi. Naše nadaljnje misli in molitve izidejo vsem, ki so jih prizadeli tako nesmiselno dejanje. Kot starš, ne morem si predstavljati, kakšno žalost in tragedija prinaša. Upam in vem, da se vsi sprašujemo, kaj lahko storimo, da bi pomagali, “je dejala, po mnenju CNN.

“Vesel sem, da vidim otroke po tej državi s svojimi glasovi, da bi govorili in poskušali ustvariti spremembe. To so naša prihodnost in si zaslužijo glas. Vem, da vsi vidiš to v svojih državah in na ozemljih. In verjamem, da lahko, če vsi skupaj pridemo, vplivamo na pozitivne spremembe za naše otroke in jim pomagamo pri pripravi na prihodnost. “

“Pomembno je, da kot odrasli prevzamemo vodstvo in odgovornost, da pomagamo našim otrokom pri obvladovanju številnih vprašanj, s katerimi se srečujejo danes. To pomeni spodbujanje pozitivnih navad na socialne medije in tehnologijo. Celo omejitev časa na spletu in vsakodnevno razumevanje vsebine, ki so jim izpostavljeni “, dodaja Melanija.

POVEZANE: Amal in George Clooney delita osebni razlog, zakaj so podarili 500.000 dolarjev za nadzor nad pištolo

Njene besede pa so brez pomena, če ne sledijo dejanja. V dnevih pred njenim govorom je 14-letni Parkland preživel Lauren Hogg tweeted v First Lady. “Hej [FLOTUS] praviš, da je tvoja naloga kot prva dama, da ustaviš spletno ustrahovanje, potem pa ne misliš, da bi bilo pametno, da bi imel konvo s svojim korakom (Donald Trump Jr.), preden mu je všeč objavili o lažni teoriji zarota, ki mi je postavila tarčo na hrbet, “je zapisala.

Melania se ni odzvala na tweet.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − 59 =

map