Mi smo ga testirali: kemično brezplačno odstranjevanje ličila

Vsi vemo, da po prihodu domov iz dolgega, napornega dne morda ne bomo dosegli naše dolgotrajne postopne odstranitve ličila, vendar vemo tudi, da je spanje z našo ličenje na absolutno ne-ne. Torej, kaj je dekle storiti? Odločil sem se, da preizkusim časovno varčevalca, ki se imenuje The Makeup Eraser ($ 20, makeuperaser.com), kemično brez tkanine, ki trdi, da je vse naraven način odstranjevanja 100 odstotkov ličila s samo tkanino in brizganjem toplega voda. Izdelek, ki v nekaj sekundah lahko odstrani nepremočljiva maskara in traja do 1000 izpiranj, zveni kot magija, kajne? Odločil sem se, da vidim, ali je živel do svojega hype, tako da ga poskusite z mojim popolnim ličenjem, še vedno povsem nepoškodovanim: tekoča podlaga, pomirjevalec, vodoodporen eyeliner, vodoodporna maskara, rdečilo, prosojni prah in ognjena rdeča ustnica. Ni treba posebej poudarjati, da so bile njene pristojnosti končane.

Prvič, sledila sem navodilom in strojno oprali krpo pred prvo uporabo. Nato sem na krajši pršeni strani tkanine polila toplo vodo približno 30 sekund. Potem sem rahlo brcnil krpo v krožnih gibih na koži. Ni se počutil ničesar kot običajno krpo. Mehki, plišast material je bil pomirjujoč in … moja ličila je prišla takoj! Obrnil sem tkanino na debelejšo stran, ki prav tako odstranjuje ličila, vendar ima piling občutek. Bil sem presenečen, da ni bilo vpleteno nobeno težko čiščenje.

POVEZANE: Najboljši odstranjevalci ličil leta 2015

V manj kot minuti je bil moj celoten obraz popolnoma golen in moja koža se je počutila gladko in piling. Če želite trikrat preveriti, sem na obrazu z mojim obrazom odstranil nekaj čistil za odstranjevanje madežev, da bi ugotovil, ali bi bilo kaj ostankov. Nobeden ni bil. Ni niti sled moje maskare. Voilà, magija!