Michelle in Barack Obama se lahko preselita v N.Y.C.

Michelle in Barack Obama se premikajo navzgor (dokaj dobesedno) do Zgornje Vzhodne strani.

Glede na vire, o katerih poroča Stran šest, nekdanji predsednik in prva gospa gledata stanovanje v zgodovinski stavbi v soseski Manhattan. Večkratni viri potrjujejo, da sta par opravila nekaj obiskov na 10 Gracie Square, osupljivem predvojni stavbi, ki se nahaja med East End Avenue in East River Drive-desno blizu rezidence župana, Gracie Mansion in 28 blokov severno od Trump Tower.

Zgrajena je bila leta 1930, stanovanjska stavba z belim rokavom ima 15 nadstropij, 43 apartmajev in impresivno varnost. Stran šest poroča, da so drugi A-listniki, ki so poklicali 10. Gracie Square doma, vključujejo Gloria Vanderbilt in New Yorker kritik Alexander Woollcott. Stavba ima tudi telovadnico in pokrito dvorano za košarko. Swoon.

Duplex stanovanje na 10 Gracie Square je poročal, da je prejšnji teden sklenil pogodbo za 10 milijonov dolarjev, kar bi lahko strokovnjaki za nepremičnine špekulirali z novim N.Y.C. spot. Obamas je objavil naslove v juniju, ko so kupili čudovit dom Washington D.C., ki ga je najemal za 8,1 milijona ameriških dolarjev. Družina ima tudi lastno stanovanje v Chicagu, ki je soseska Kenwooda.

Imamo občutek, da se bo Obamas ustalil na mestno znamenitost mesta New York City.