Michelle Obama še vedno v neverjavi med rezultati za leto 2016

Medtem ko je predsednik Donald Trump že skoraj dve leti v Beli hiši, je za večino države težka resničnost še vedno težka – Michelle Obama.

V soboto se je pridružila nekdanja prva dama Črno-ish zvezda Tracee Ellis Ross na odru na vrhu Združenih držav žensk v Los Angelesu, da bi razpravljali o problemu, kako gledamo ženske politikov in navaja izid volitev 2016. 

“Glede na te zadnje volitve sem zaskrbljen zaradi nas kot žensk in kako mislimo,” je dejala Hrib. “Kaj se dogaja v naših glavah, kjer smo dovolili, da se to zgodi, veš?”

The United State Of Women Summit 2018 - Day 1
Rodin Eckenroth / Getty Images

Nadaljevala je: “Ko je najbolj kvalificirana oseba vodila žensko in poglej, kaj smo storili namesto tega, mislim, da nekaj govori o tem, kje smo. To moramo raziskati, kajti če smo kot ženske še vedno sumljivi drug proti drugemu, če bomo še vedno imeli ta nori, nori bar za drugega, ki ga nismo imeli za moške … če nismo zadovoljni s pojmom, da bi lahko bila žena naš predsednik v primerjavi s … kaj, potem moramo imeti te pogovore s sami kot ženske. ” 

Ima točko: štirinajst odstotkov žensk je glasovalo za Trump, pri čemer je večina bele ženske. “Želim si, da bi dekleta tako slabe, kot moški, in bi bilo v redu, ker naj vam rečem, da gledajo moške neuspešno – je frustrirajuće,” je še dodala. “To je frustrirajuće, če vidim, da veliko ljudi eksplodira in zmaga. In držimo se teh norih, norih standardov.” 

Čeprav Michelle ustvarja kvalitete velikega voditelja, je razkrila, da se bo kmalu kmalu kandidirala za službo, da bi skoraj sanjarila vsakogar, da bi obame vrnili na Capitol Hill. 

»Tudi to ni odgovor,« je rekla. “Ko slišim, da ljudje pravijo, da” tečeš “, je to del problema. Še vedno nismo dobili” da lahko “prav. Ne moremo, da lahko, to je mogoče, in dokler ne dobimo te pravice, ni važno, kdo teče. In poglej, mislim, da se nisem drugačna od Hillaryja. “