Michelle Obama ob koncu njenega obiska v Milanu ob vrnitvi v modo

Michelle Obama je v modni reviji. Prva dama je končala svoj kratki izlet v Milano v visokem slogu včeraj, kjer je oblekla v večbarvni pleteni obleki italijanske modne hiše Missoni. Z zgornjega videza je dodala sandale na kolutu in elegantne srebrne uhane, ki so bile odlične za naporen dan uradnih dejavnosti. Obama je stopil na turnejo ameriškega paviljona na Milanu Expo, kjer jo je pozdravila Agnese Renzi, žena italijanskega predsednika vlade Mattea Renzija. Kasneje je ta dan obiskala katedralo Duomo.

POVEZANE: Michelle Obama prihaja v Milanu, ki nosi še en eleganten videz

Toda Obama v Italiji še ni dokončan, FLOTUS je danes pristal v Benetkah in nosil enako eleganten videz. Tokrat se je odločila za številko Michaela Korsa iz češnjevega rdečega piškota, ko se je dotaknila v City of Water s hčerkama Malia in Sasha Obama. Ob prihodu se je trio odpravil na dogodek za program Blue Books za knjige na bazi, kjer so glasno prebrali zgodbice gimnazije ameriških vojaških otrok in njihovih staršev, ki so stacionirani v tujini.

Michelle Obama and her Daughters - Lead/Slide
Awakening / Getty Images

Z več dogodkov, načrtovanih na njenem evropskem potovanju, lahko v bližnji prihodnosti pričakujemo nekaj bolj modnih pogledov od prve dame.

FOTOGRAFIJE: Michelle Obama’s Best Looks Ever