Michelle Obama začenja obisk v Argentini s krepko Narciso Rodriguez Frock

Čevlji prvega dama Michelle Obame bodo težko napolnili, ko bo nova Bela hiša leta 2017 vstopila v novo domovino. V sredo je mati dveh otrok prispela na mednarodno letališče Argentine v letališču Ministro Pistarini na Ezeizi, ki nosi obleko, ki govori o njenem tveganju pristop k modi, ki slavi oblikovalce iz vsega.

S predsednikom Obami in hčerki Malia in Sasha z njene strani je stopila iz Air Force One v dolg rokav vijolično Narciso Rodriguez obleko, ki je spominjala na brez rokavov različica, ki jo je ameriški oblikovalec poslal po vzletni poti, WWD potrjuje. Za njeno zgodnjo jutranjo prihodnost je Obama potegnil par očrtanih črpalk, ki so pustili, da se izjava vrne in da oranžno obarvana krožna grafika govori. Družina je izgledala kot popolna, toda to je prvi poletni ansambel prve dame, ki je dokazala, da ima oko za uravnoteženje diplomatskega stila z mejniki.

FOTOGRAFIJE: Michelle Obama’s Best Looks Ever

Poročala je, da se je srečala s študenti Metropolitan Design Centra v Barracasu, kar je bil korak v podporo programu Let Girls Learn. Kar se tiče, ali pričakujemo, da ji bo dala več barve, naj njen nedavni izlet na Kubo služi kot nadvse indikator, kaj bo priti.