Mila Kunis Pravkar dobila glavno častno počastitev, da bi se izklopila leta 2018

Mila Kunis ni bila ena od zvezd, ki je prejela nagrado na Zlati globusi prejšnjega tedna, vendar je letos brcnil z drugo prestižno častjo. V torek sta igralko in mamo dveh dobila nagrado Ženska leta 2018 v Hasty Pudding Theatricals, najstarejša gledališka organizacija v ZDA.

Kunisu je podelila najvišjo čast skupine, ki jo podeljujejo izvajalci, ki so “dali trajne in impresivne prispevke v svet zabave.” Prejšnji zmagovalci so Meryl Streep, Debbie Reynolds, Julia Roberts, Scarlett Johansson in Octavia Spencer.

TK
Matt Winkelmeyer / Getty Images

“Nismo mogli biti bolj navdušeni, da bi Mila Kunis podelila nagrado Ženska leta! Gledali smo jo na velikem in majhnem zaslonu, odkar smo bili mladi, in ne moremo čakati, da praznovamo svoje dosežke na resnično edinstven in nepozaben način, “je dejala koproducentka Husty Pudding Theatricals Annie McCreery v izjavi.

POVEZANE: Mila Kunis in Ashton Kutcher izgledata kot mladoporočenca na rdeči preprogi

Če sprejmemo čast, bo Kunis 25. januarja vodila parado po Cambridgeu, Massa, preden bo prevzela sedež v hiši v javni praznični pečenki. Ko bo preživela posmeh, bo Kunis prejela čast v dvorani Farkas v središču Harvardovega trga ob 4 uri. Po predstavitvi bo Kunis gostil tiskovno konferenco, ki bo potekala v živo na socialnih medijih.

Čestitam, Mila!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 − = 55

map