Mila Kunis prenovila svoje otroško domovčilo, da preseneča njene starše

Mila Kunis je pred kratkim presenetila njene starše z najslajšim darilom. S pomočjo njenega moža Ashtona Kutcherja, Slabe mame zvezda je skrivno obnovila cono Los Angeles, v katerem živijo zadnjih 20 let.

“Izgleda tako Miami Vice okoli leta 1994, “Kunis razlaga v prikolici za epizodo Moj Houzz ki dokumentira tajno reno. “Odrasel sem v zelo majhnem mestu v Ukrajini, in ko sem bil 9, se je moja družina preselila v stanovanje, v katerem še vedno živijo moji starši.”

Mila Kunis Surprises Her Parents with a Condo Renovation EMBED 1
Vljudnost Houzz

Stanovanjski objekt, čeprav funkcionalen, je bil hudo potreben za izpopolnjevanje.

“Hotel sem dati staršem nekaj posebnega zaradi vsega, kar so naredili za mojega brata in mene, vendar sem vedela, da tega ne morem storiti sam”, pravi Kunis v izjavi.

Mila Kunis Surprises Her Parents with a Condo Renovation EMBED 2
Vljudnost Houzz

Kunis je skupaj z oblikovalcem, ki temelji na L. A., preoblikovala razdrobljeno stanovanje v odprt, svetel prostor, kjer lahko njihova rastoča družina uživa.

Mila Kunis Surprises Her Parents with a Condo Renovation EMBED 3
Vljudnost Houzz

“Jaz sem zelo noseča, zato hvala bogu za Houzz,” 33-year-old pravi v posnetku. Kunis in Kutcher (ki sta izdali epizodo) so decembra pozdravili svojega drugega otroka, medtem ko je predstava snemala. V epizodi je prikazano, da se je par vračal z rokavi in ​​sodeloval pri prenovi. Na eni točki, zelo nosečnost veselo gugalnico kladivo v steno.

POVEZANE: Ashton Kutcher & Mila Kunis Naredite 700+ dneva visokih šolarjev z obiskom za presenečenje

V prejšnji epizodi Moj Houzz, Jenna Fischer skrivaj obnavlja sestro doma, ki ustvarja odprt, lahen, družinam prijazen prostor. Dva več epizod bo prvenec v prihodnjih mesecih. Vsaka epizoda dokumentira dobro znano, javno podobo, saj preseneča bližnjega družinskega člana, ki je v življenju spremenil z darilom prenove. Kliknite tukaj, če si želite v celoti ogledati epizodo Kunisa.