Miley Cyrus Channels Hannah Montana v blondni lasulji, da bo častila 10. obletnico šov

Verjemite ali ne, danes označuje 10th obletnica prvotnega datuma letalskega leta Hannah Montana, Disney Channel kažejo, da je katapultiran Miley Cyrus v središču pozornosti. V desetletju od svojega prvenstva je zvezda zbudila skoraj vsak pogled na lase, ki ga je mogoče zamisliti – od mavričnih barv, do dreadlock topknots-vendar, kadar koli slišimo ime Hannah Montana, naši umi takoj skočijo nazaj v dolgo blond lasuljo, ki jo je Cyrus nosil kot njo alter ego v seriji.

Zdi se, da priča ima isto nostalgijo za Cyrusa. Desetletnico šovice je praznovala s simpatičnim #TBT ode svojim karakterjem. Instagramova fotografija je posnetek zaslona, ​​ki jo je poslala svojemu televizijskemu bratu, igralcu Jasonu Earlesu (AKA Jackson), v kateri nosi plavolaso ​​lasuljo s črkami, ki izgleda podobno kot Hannahjev podpisni slog. Nikogar se nihče ne bo odvrnil od razmišljanja o socialnih medijih, Cyrus se zahvaljuje tudi igralcem in posadkam, ki so bili del programa v celotnem času.

@realdukeofearles razume norosti vsega … ….. pošljem ljubezen do vseh mojih članov ob tej obletnici … svetu je praznovanje desetih let, a za nas pot se je začelo, preden je svet imel kakršen koli pripombo, ki karkoli od nas smo ….. Obstaja zelo dolg avdicijski proces, in mnogi kemiji bere, ki je res, kar je prodala predstave proizvajalcem in kanalu, ker ni važno, kaj se je dogajalo v preteklih letih (ki jih nihče od vas ni kakršenkoli napotki, toda kot v resničnem svetu, toda bolj hormonskih najstnikov) je bila naša ljubezen drug za drugega … Čeprav se mi zdi, da sem odklopljen, kdo sem bil takrat, se bom vedno počutil večno hvaležen za priložnost in platformo I je bilo dano …. Nič od tega ne bi bilo mogoče z vsako posamezno osebo, ki je kdaj prispevala k seriji …. Od rednih, do posebnih gostov (in veliko število čarobnih @dollyparton ��) ustvarjalcem, posadki, režiserji ….. Jaz sem, kjer sem zaradi zvestih oboževalcev Zelo sem hvaležen in seveda ljubim vse nove angele, ki me zdaj podpirajo. Čeprav je HM sesekljan v majhne koščke in pokopan v dvorišču, bo vedno imela zelo posebno mesto v mojem srcu! Proslavi ta dan z nami! Bodite pravi pijan in se spomnite # HM4EVR ���� pošljite pics gettinnnnn buck divje v čast tega posebnega dne! ❤️❤️❤️ #letsplayadrinkinggame watch HM in vsakič, ko nekdo pove svoje ime, da posnamete! Ogledaj!

Fotografija, ki jo je objavil Miley Cyrus (@mileycyrus)

POVEZANE: Oglejte si Just How Many Miley Cyrus Looks Changes Through the Years

Medtem ko je morda zaposlena kot Miley v teh dneh, je bilo vračanje pametna način, da pevka pokaže, da ni pozabila njenih korenin.