Miley Cyrus je imela najkrajši rojstni dan za Liam Hemsworth

Ta dva bi lahko celo najbolj cinična ljudje verjela v ljubezen! Danes je 28. rojstni dan Liam Hemswortha in njegov dolgoletni partner v kriminalu, Miley Cyrus, je imel super sladko sporočilo za rojstnega dneva.

Hemsworth in Cyrus sta najprej začeli hoditi leta 2009, ko so se srečali na vrsti Zadnja pesem. Čeprav so v zadnjih devetih letih imeli nekaj grobih obližev, se zdi, da sta para močnejša kot kdajkoli prej – srečno se ukvarjajo in, upajmo, načrtujejo poroko!

V čast 28. rojstnega dne njene beau je pesem “Malibu” objavila čudovito zbirko slik na Instagramu, okrašena z veliko nalepk za rojstni dan. Slike so njene značilnosti in Hemsworth-oni so lep par!

Pod kolažem je napisala: “Najlepši rojstni dan najboljšemu prijatelju na celem planetu! Ljubim te!”

Najsrečnejši rojstni dan moj najboljši prijatelj na celem planetu! I ❤️ u!

Objava, ki jo je delil Miley Cyrus (@mileycyrus)

Cyrus in Hemsworth trenutno preživljata malo časa Down Under, obisk njegovih staršev v Queenslandu v Avstraliji. Včeraj so jih zaznali držati roke, ko so zapustili lokacijo za kosilo, ki je videti zaljubljen, bi lahko dodali!

Med kosilom s klanom Hemsworth se je rojstni dan obravnal s precej nekonvencionalno torto. The Igre lakote igralec je delil smešno sliko pizze, ki je zajela zelenjavo, ki je označevala rojstne dneve! Na sliki je napisal, da je “popoln rojstni dan … minus mojih očetov kosmatih prstov v mojo pico”.

Popoln rojstni dan … minus moje očke dlakavi prsti diggin v mojo pico. Hvala, ker bday vsakomur želi.

Post je delil Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

Izgleda, da je Hemsworth imel rojstni dan, napolnjen z družino, dobro hrano in veliko ljubeznijo – kaj bi si lahko več prosil?