Miley Cyrus ni žalosten o fotografiji Topless fotografije, ki jo je naredila pri 15 letih

Žal mi je, ampak Miley Cyrus ni žal za fotografije, ki jih je vzela pred 10 leti.

Pevec, ki je zdaj 25 let, je v nedeljo popeljal nazaj z navijači, ko je tweetirala na naslovni strani izdaje leta 2008 New York Post s prekrivno črto “Miley’s Shame”.

Članek se nanaša na a Vanity Fair fotografijo, v kateri se je takratna 15-letna zvezda Disney izkazala za gola pod listom, ki je pokrivala prsni koš. Ko so mnogi rekli, da je fotografija neprimerno seksualizirala teka, je Cyrus izpuščal opravičilo in povedal oboževalcem: “Sodeloval sem v fotografski fotografiji, ki naj bi bila” umetniška “in zdaj, ko vidim fotografije in branjem zgodbe, se počutim tako nerodno. Nikoli nisem nameraval, da se to zgodi, in se opravičujem svojim oboževalcem, za katere tako globoko skrbim. “

Ampak, ko je škandal dosegel desetletno obletnico čez vikend, se je Cyrus pogumno odrekel njenemu opravičenju. “NEMAM JAMJEM,” je tweeted, “F-k YOU # 10YearsAgo.”

Razširitev na incident med videzom Jimmy Kimmel Live! v torek zvečer je Cyrus pojasnil, da ji je verjetno povedala, da jo opravi član njenega tima. “Prepričan sem, da mi je nekdo povedal,” je rekla. “Ampak veš, kaj? Zato ne delam, kar ljudje mi že več govorijo, ker je ta ideja zasukana. Zato želijo vedeti, zakaj prihajajo na TV-oddaje brez srajce, krivijo jih.”

Dodala je, da se je “veliko stvari spremenilo”, saj se je zgodila fotografija. “Nekaj, za kar sem res mislil, je bilo prepričljivo, nekateri so mislili, da sem storil kaj narobe v njihovih očeh,” je rekla, “ampak mislim, da je bilo res narobe, da bi nekdo na vrhu nekoga postavil, da je to” moja sramota “in da sem se moram sramovati samega sebe. “

“To ni lepo, če nekdo poveste, da bi se morali sramovati sami,” je nadaljeval Cyrus. “Poleg Donald Trump in Kanye.” 

Seveda je to komaj prvič, da je otroka zvezda kritizirana zaradi zrelosti fotografije. Chanel je pred kratkim prišel v ogenj, ker je v svoji novi kampanji za ročne torbice oblečena z minđušo Kaia Gerber, 16 let. In kdo lahko pozabi O.G. 15-letnega Brooke Shieldsovega nasilnega komercialnega leta 1981 Calvin Klein?

POVEZANE: Miley Cyrus je primerjala njo Hannah Montana Leta do Toddlers & Tiaras

Cyrus ni sramežljiv zaradi čustvene bolečine, ki jo je povzročila njena zgodnja zvezda, saj je primerjala svoje dni v Disneyju Toddlers in Tiaras. “Označujem to, da v svoji psihi povzroči nekaj skrajne škode kot odrasla oseba”, je rekla o njenih letih, ki jih je preživel med znaki Miley in Hannah Montana.

2018 Vanity Fair Oscar Party
Axelle / Bauer-Griffin / Getty Images

To je rekel, da se zdi, da Mileyjeva kontroverzna fotografija ni med otroškimi obžalujevami.