Millie Bobby Brown je tako freakin ‘Sassy v tem novem Converse Ad

Če ste študent in berete to, ga ne želim prekiniti, vendar je sezona v šolski sezoni tukaj. Pozdravite svoj čas in pozdravite ure, ki si ga je prejel pred velikim izpitom.

Kdo še doživlja pre-homeroom scare? Millie Bobby Brown. 13-letni Stranske stvari zvezda je, da, študentka, in nam je pokazala, kako se počuti, da se vrne v šolo v novi reklami za Converse. Pod naslovom “Prvi dan se počuti,” posnetek ima Bobby Brown, ki naredi serijo slikovitih AF posnetkov, ko stopi v učilnico in označuje njeno ozemlje.

Seveda, ona kaže off impresivno in smešno vrsto čustev. “Prvi dan je lahko nepredvidljiv,” pravi ona, pri čemer se je na Chuck Taylor All Star Velvet High Top čevlji (65 USD; converse.com) na njeno mizo, zavihal oči in pokazala le kako moteče lahko dobi. Končno pa je najstnica igralka pripravljena in pripravljena pozdraviti novo leto, ki ga preživi s svojimi knjigami. “Prvi dan se počuti. Pripelji, «pravi.

POVEZANE: Oblečen sem kot Kendall Jenner za teden (Fanny Pack in vsi)

Na Instagramu so ljudje v Converseu prav tako povlekli njen videoposnetek v smešne meje, ker je leta 2017 in to je tisto, kar ljudje počnejo.

Ko samo … ne moreš … niti … vsaj si v svežem paru Chucks. (cc: @milliebobbybrown) #FirstDayFeels #ForeverChuck

Objava, ki jo je dala Converse (@converse)

To leto Chuck Taylor Velvet obleci gor. Preverite jih na Converse.com. (cc: @milliebobbybrown) #FirstDayFeels #ForeverChuck

Objava, ki jo je dala Converse (@converse)

�� (cc: @milliebobbybrown) #ForeverChuck #FirstDayFeels

Objava, ki jo je dala Converse (@converse)

NOVICE: Nov račun Twittera Millie Bobby Brown je 100-odstotna pozitivnost

Oglejte si celoten oglas zgoraj.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 2 =

map