Millie Bobby Brown je zrasla in čudovita na čudnih stvareh Red Carpet-Glejte kako se je spremenila od sezone 1

Morda se bo zmečkala, ko bo igrala vaflje, ljubeče Eleven Stranske stvari, ampak na premiere sezone 2 v četrtek zvečer, se je Millie Bobby Brown odločila, da bo dal nove dolge lase na polni zaslon.

13-letna igralka se je udeležila dogodka, ki je bil videti pozitivno odrasel z elegantnimi lasmi in v elegantni črni obleki, ki je pokazala njeno modno občutljivost na ravni A. To je bilo le leto in pol Stranske stvari prvotno premierno na Netflixu, vendar se je v tem času igralka znatno dozorela.

Na prvotni premieri, igralka, ki je bila takrat znatno krajša, je nosila princesko podobno belo obleko z zlatim in belim patike. Čeprav se je tokrat Brown počutil bolj izrazito kot slog.

TK
Getty (2)

Rjava se zdi precej navdušena nad modo. Povedala je V stilu v naši novembrski izdaji, kako ona vnaša, kakšna oblačila nosi za profesionalne nastopi, in to je precej kul proces.

POVEZANE: 9 preprosti modni nasveti, ki jih ukvarjamo Strannik StvariStar Millie Bobby Brown

“Vse, kar nosim, mora iti skozi vsako osebo v moji ekipi,” je rekla. “Najprej mora iti skozi mojo mamo. Če odobri, bo šla k mojim agentom in potem, očitno, zadnja postaja je moja Oče, in če mu ni všeč, potem ga ne nosim. Tako enostavno je. “

Rekli bi, da izbirni postopek izplačuje velik čas. Glavni slog kaže na enajsto za to!