Miranda Kerr pari kamelski plašč s skintight črnimi usnjenimi trakovi, ki zapustijo Pariz

Miranda Kerr je znana po eni izmed najboljših oblečenih žensk na nebu, športni elegantni jet je videti po vsem svetu, in supermodel je živel do naslova z modno obliko, ki je pristala na vzletno-pristajalni stezi, ki je zapustila Pariški modni teden za London v sredo.

Mama-ena je bila pripravljena na jesen, ki se je preselila na letališče Charles De Gaulle na pariškem letališču v dolgem kamelnem plašču dolge kolen, ki jo je nosila, da bi poudarila njene dolge noge z dvema črnima nogavicama z visokim pasom.

Nekdanji Victoria’s Secret Angel je še nadgradila svoj supermodelski oder s kratkimi črtastimi črnimi čevlji in dodal vitek črni šal iz Rockinsa, ki jo je oblikovala kot koker. Majhna črna boksilna sklopka in prevelike črne sončne očala so zaključili njen eleganten ansambel, pripravljen za letalo.

POVEZANE: Miranda Kerr na pariškem letališču skriva bleščeče zelene vrhnje in suhe kavbojke

VIDEO: 14 modelov, ki jih radi spremljamo na Snapchatu

Kerr, ki je v tednu prej odšla na mesto na Paris Fashion Weeku v bleščečih zelenih vrhovih in suhih kavbojkah, se je osredotočila na njeno brezhibno polt z elegantno, bočno pecivo in šminko, svojo naslednjo lokacijo.