Mislite, da vaša družina daje slaba darila? Zendaya Ko je prejela preskus nosečnosti za božič

Zendaya from Bloomingdale's NYC Holiday Window Unveiling
Foto: Joe Schildhorn, BFA

Shalayne Pulia

22. novembra 2017 @ 17:45
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Sinoči, Bloomingdale je na 59th Street v New Yorku razkrila svoj Največji Showman-tematsko počitniško okno z majhno pomočjo mega-nadarjene pevke Keale Settle in enega največjih zvezd Zendaya. Igralka, ki igra trapezni umetnik skupaj z Zac Efronom, je sodelovala z zasebno založbo Bloomingdale, Aqua, da bi ustvarila kapsulo zbirko čudovitih oblačil za praznično sezono, vsaka na voljo za manj kot 200 dolarjev.

V duhu prazničnih gifting smo se z Zendaya ujela tik pred velikim razkritjem, da bi se pogovarjali o vseh prazničnih darilih, od tistega, kar je na njenem seznamu želja do najbolj potrpežljivega darila, ki jo je prejela. Letos edina stvar, ki jo 21-letni hoče za božič, ni tisto, kar bi lahko pričakovali: Zendaya išče pohištvo.

“Tako sem trdo delal za pohištvo v moji hiši,” je dejal Zendaya V stilu. “Moji oboževalci so se motili zaradi mene, ker je bila moja hiša že zelo dolgo prazna, zdaj pa sem končno delam to.”

Vljudnost

POVEZANE: EKSKLUZIVNO: Prvi pogled na počitnice Bloomingdale Windows

Igralka (in skladateljica – ali ste že poslušali njenega dueta z Efronom?) Prav tako v njeno hišo dodaja še eno dekoracijo dekorja: uokvirjeno fotografijo njene in Settle, posnete med snemanjem pesmi “To je jaz” za film. “To je čudovita slika obojega in v trenutku je bila, in bila je tako prijazna, da mi je priklicala!” Je dejal Zendaya. 

Ampak najsmrtonosnejša daritev Zendaya je kdaj dobila od družinskega člana. To je njihova praznična tradicija, da imajo darilo za White Elephant, kjer darila zavijejo naključne predmete in jih zamenjajo pred odpiranjem. Eden od prvih časov Zendaya (in 14 ali 15 let) je prejela eno super čudno presenečenje in njena reakcija je bila neprecenljiva.

Vljudnost

“Eno leto sem odprl enega in sem dobil teste za nosečnost,” je pojasnil zvezda. “Vrgel sem ga na tla in samo pobegnil. Bil sem kot “Zakaj bi to naredil ?!” Bil sem tako nerodno. “

Sama Zendaya je manj bolečinskega šokantnega drekača in večjega notranjega jokestra. Ona ljubi dati ljudem darila, ki jih bodo smejali in se nasmehali o nečem, kar lahko le razumejo, je rekla. Zdaj je to en odličen prijatelj.

Če želite biti najboljši gifter v vašem krogu v tej počitniški sezoni, si oglejte nekaj naših najljubših Največji Showman-tematske postavke iz zbirke Bloomingdale, spodaj. Prav tako si lahko ogledate celotno zbirko.

STORY Concept Store Največji Showman Zbirka 

In če ste v New Yorku, si lahko še več več ekskluzivna darila podjetja STORY, konceptne trgovine v Manhattnu, ki je sodelovala s partnerji, kot sta Sugarfina in Alexis Bittar, da bi ustvarili posebno (in spektakularno) Največji Showman-navdihnjeni predmeti, kot so podpisi Sugarfina gumije (na sliki spodaj), barvite Alexis Bittar bangles (na sliki spodaj), bleščeče klešče Edie Parker, in še veliko več.