Mladiči Alison Brie in Dave Franco so vsi gledali vse na premieri GLOW

Dobila jo je Alison Brie GLOW v tej preteklosti v sredo na premieri Los Angelesa svoje zelo pričakovane serije Netflix.

The Skupnosti Alum je ukradel predstavo v svilnatem brezvodnem zdrsu Jasonu Wu, drznemu režu, ki je peljala po desnem stegnu. Brie je opremil z dvema neobičajnima čevljema Louboutin peep toe (945 dolarjev, neimanmarcus.com), oblečena v njeno tousled bob, pri čemer je bil casualni zrak dopolnjevan z oranžno rdečo rjavo ustnico in trepalnicami.

Živel in umrl za to obleko @jasonwu za nocojšnjo GLOW premiero! Tako neverjetno ponosen, da je del te predstave, ki dela s tako navdihujočimi ljudmi. In enako razburljivo je, da ga predstavljamo, medtem ko čutimo glamurozno AF. Hvala team! #glownetflix Makeup: @jennstreicher Hair: @streicherhair Styling: @cristinaehrlich Obleka: @jasonwu !!! Čevlji: @ louboutinworld

Objava je delila Alison Brie (@officialalibrie)

Pozdravljeni @officialalibrie v meri #jasonwu @glownetflix ��

Objava, ki jo je delil Jason Wu (@jasonwu)

 

Seveda ni škodilo, da je Brie imela njenega moža, Dave Franca, na njenem roko očarljivem kot vedno v tweed obleki in črni čaj.

Mladoporočenca, čigar zakonska zveza je bila potrjena sredi marca, se je zdela vesela, da je praznovala Briejevo potezo v karieri – Franco se ni mogel upreti zaviti roke okoli svoje žareče žene.

Čeprav je izstopajoče zasebno, se medsebojna naklonjenost Brie in Franca zdi večja kot kdajkoli prej. Čestita lepemu paru – tvoja sreča je nalezljiva!

POVEZANE: Glow Prikolica: Alison Brie Je ’80-letna Wrestling Boginja, ki niste vedeli, da ste potrebni

GLOW premieri na Netflixu 23. junija.