Moraš videti Bella Thorne’s Smudno Tone Abs

Julianne Hough bolje pazite – ona ima resen izziv, ko gre za najboljši abs od nagrade 2016! Bella Thorne je včeraj pokazala njeno presenetljivo napeto abs na mestu, in moramo vedeti, kako ohranja njeno neverjetno telo.

18-letna igralka je po svoji jogi v Y7 Studio v West Hollywoodu delila selfie. Izgleda vitko in nategnjena v njenih camo hlačah, črn strappy športni modrc in črni kapucki za bejzbol. Thorne in njena prijateljica sta med razredom definitivno delala znoj, rezultati pa govorijo zase v smislu ab definicije. Thorne je podrl sliko, “NamaSTAY FLY # yoga #saturdaymotivation.” Vsekakor nas motivira, da pospešimo igro vadbe.

NamaSTAY FLY ���� # yoga #saturdaymotivation

Fotografija, ki jo je objavila BELLA (@bellathorne)

Prejšnji mesec sta se Thorne in fant Gregg Sulkin razčlenila po enem letu, vendar se zdi, da razčlenitev ne bo padla. Prejšnji Disney Channel zvezda izgleda bolje kot kdajkoli – če je to tisto, kar izgleda joga telo, nas prijavite!

POVEZANE: Bella Thorne in Gregg Sulkin sta preveč srhljiva za besede na njegovem bratu

Thorne trenutno snema novo televizijo, Poznan po ljubezni, ki naj bi bila objavljena v naslednjem letu. Ne moremo čakati, da jo vidimo – in njenega morilca, ki je na naši televiziji še enkrat.

Če je postelja na vrsti, jo bom našel. In jaz bom ležala v njej. ������ #fil #famousinlove

Fotografija, ki jo je objavila BELLA (@bellathorne)

Soooo otroštvo #dreams se uresniči. Ples z enim in samo Twitch za #famousinlove #legend #dance

Fotografija, ki jo je objavila BELLA (@bellathorne)