Morate videti Allison Williams preoblikovati v SoulCycle inštruktor na dekleta

To je Marnie Michaels na njenem najboljšem.

Medtem ko je izmišljen Dekleta znak, ki ga je prikazal Allison Williams, se zdi, da je morda mogoče končno fzaokrožila njeno podlago v tej stvari, imenovano življenje na petletni uspešni HBO show pred tem letom, ni težko pozabiti na prve izzive, ki jih je polarizirala lepota prej. Dejstvo je, da je svoj čas, kot sekretar za umetniško galerijo, poročena ženska in celo glasbenik.

Torej, kaj bi lahko Marnie morebiti postala? Inštruktor SoulCycle. V četrtek je Williams vznemirljivo vzel v Instagram, da je v celoti delil s svojo neverjetno podobo Dekleta značaja, ki je vodil paket željnih kolesarjev fanatikov. “Marnie: inštruktor duše (tvojih nočnih morfov), ki nikoli ni bil. Ljubezen z izbrisanim prizorom v 3. sezoni, “je napisala kot napis za njo #TBT shot.

Marnie: inštruktor duše (tvojih nočnih morfov), ki nikoli ni bil. Prispevek o izbrisani sceni v sezoni 3. ������ #TBT

Fotografija objavila Allison Williams (@aw)

Na sliki Williams prevzame vlogo vodje znotraj enega od priljubljenih predilnih razredov, kjer moški in ženske udari noge na utrip glasbe in girata na vrhu kolesa kot glasbeni blares. Williams kamenje vroče roza kapuco z blagovno znamko lobana-krasijo bandana, uro, kaj se zdi, da je fanny paket, in mic napadel na uho.

POVEZANE: Glej, kako Alison Williams porabi svoje poletje

Kar se tiče, kdo bi Marnie dobil navdihujoče modre besede modrosti? Recimo samo, da je verjetno najbolje, da ta scena nikoli ni bila na zraku.