Morate videti Bree Thorne’s zavidljivo Abs v tej novi vaja fotografija

Bella Thorne je vedno imela čudovito telo, a odkar se je vrnila k delu, njena slika še nikoli ni izgledala bolje. Igralka je po Instagramu delila seksi posnetek, potem ko je zaključila razred na Flywheelu.

“Precej sem prepričan, da sem iztegnil svoje lase … ker sem bila to ponaredka,” je napisala. Zvezda je bila vroča (dobesedno) v sivi športni grudi Aerie in obrezane gležnje z belimi sneakami.

Precej sem prepričan, da sem vlekel lase … ker sem bila to vročica

Fotografija, ki jo je objavila BELLA (@bellathorne)

Thorne se je nedavno vrnila v svoj fitnes žleb, si delila zrcalne samopomore, vadbene rutine in prigrizke po treningu svojim privržencem.

Danes sem bil dan, ko sem končno opazil rezultate !!! In še boljše je: počutim se dobro in zdravo. Zdaj se počutim, kot da lahko naredim več v mojem dnevu in mi pomaga ponoči zaspati lažje! # yoga # eyes # workouts # sweaty

Fotografija, ki jo je objavila BELLA (@bellathorne)

Tako dolgo nisem delal, da moram zdaj pridobiti svojo osnovno moč! To je jedro in abs .. najbolj obliques .. Za zajtrk bom začel jesti čisti grški jogurt in dve trdo kuhano jajce!

Video, ki ga je objavil BELLA (@bellathorne)

Prepričan sem, da smo umrli…

Fotografija, ki jo je objavila BELLA (@bellathorne)

Nadaljuj trdo delo, Bella! Vsekakor se odplačuje.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 − 65 =

map