Move Over, Pastel Highlights — To bi lahko bil naslednji velik barvni trend

Ne bacajte sence na bombažne barvne odtenke lasnega spektra, vendar je na obzorju lahko samo nov trend barve las. Morda je navdihnila globoka safirka Nicole Richie, ki je delala pred vročo rožnato barvo, lasje, ki so bile nakit iz draguljarjev, so postale trendna tema, poleg slikovnih poudarkov za bolj pustolovski tip. Celebrity hairstylist James Corbett se strinja — to sezono je uradno čas, da svetijo kot ruby, ametist ali dragocen dragulj po vaši izbiri.

“Ženske postajajo bolj navdušujoče s svojo barvo las in se zavedajo trendovskih barvnih odtenkov, ki nadomešča trend barve v pastelnih barvah leta 2014”, pravi on V stilu. “Rdeče rdeče rdeče v tem letu!” Čeprav bledi Moj mali poni barve za lase zahtevajo, da imajo tisti, ki imajo temnejše pramene, popolnoma bleščečo svojo obstoječo senco, da se pastelno barvilo lahko drži. Dragi toni so bolj nežna alternativa, saj lahko delajo na obeh globoko brunette in bledo blondinka osnove enako.

POVEZANE: Into the Dark: najlepše barve las za zimo

Tisti, ki se začnejo s temno osnovno barvo, bodo dobili prefinjen odtenek na svoje lase — modre pramene z napisom la Wonder Woman — ki ne bodo mejile na ozemlju NSFW, medtem ko bodo lažje barve las lahko pričakovale, da bodo rezultati bližje Richiejevemu dramatičen videz. Če ste profesionalec v procesu barvanja v DIY-u, Corbett priporoča uporabo Clairolove Creme Keratina z naravnimi instinkti v Eggplant Creme ali malinskem kremu (po 8 $ za vsak drugačni izdelek drugstore.com). Zahvaljujoč demi-trajni formuli, komplet na kraju samem izpolnjuje tiste spontane nagnjenosti k upanju na najnovejši trend lase, vendar v nekaj tednih postopoma odpravi vaš naravni odtenek, če se vaše razpoloženje začne spreminjati.

“To je kot nalašč za ženske, ki želijo igrati z barvo brez predanosti,” pravi. “Večji proces barvanja barv za 20 minut namesto 10 in zagotavlja bogatejše barve, zato tudi ženske z zelo temnimi lasmi lahko rock zabavo nov senco.”

FOTOGRAFIJE: Salon Inspiration: barve divjih las, ki jih želite preizkusiti zdaj