Nacionalni dan Pantsuit je prava stvar in se dogaja danes

Prišla je čas v življenju vsakega ženska, kjer mora prinesti pantsuit, danes pa je ta dan. Tako je, gospe: 22. oktobra je bil razglašen National Pantsuit Day. Ima celo uradno spletno domeno in epsko slogan (“b * tch, pleats”), zato veste, da je zakonit. Po tej spletni strani bo edinstven dogodek sestavljen iz ljudi, ki bodo na ulice nosili “čudovite, 90-letne čevlje za ženske”, ki podpirajo demokratično predsedniško kandidatko Hillary Clinton leta 2016.

Zakaj? Ker, kot vsak podpredsednik Clintona dobro ve, ceni dober pantsuit nad vsemi ostalimi, in zbiranje upa, da bo vžgal nacionalno gibanje, ki spodbuja mlade, da glasujejo. Organizatorji sodelujejo z Daybreakerjem, zgodnjim jutranjim plesnim kolektivnim kolektivom in potrdili marčeve v New Yorku, Philadelphiji, Detroitu, Los Angelesu, Bostonu, Dallasu in San Franciscu, pri čemer se pričakuje, da bodo dodani.

FOTOGRAFIJE: Kariera Hillary Clinton v pantalonah

Če ne morete priti do nobenega od prej omenjenih mest, lahko še vedno sodelujete s socialnimi mediji. Snemite fotografijo sebe in prijateljev v svojih kombinezonih in jo naložite v izbrano aplikacijo z uporabo hashtag # NationalPantsuitDay. Če nimate lastne hlačne nogavice, spletno mesto tudi spodbuja “profesionalno obleko, ki bi vašo mamo ponosna,” “sladko, sladko ujemanje vrhov / spodnjic (tekmovanje za tekmo),” in / ali “Hillary oprema za dneve.” Razširite besedo, ljudje.

VIDEO: Mary J. Blige Intervjuji Hillary Clinton

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 − 23 =

map