Našel sem! Get Michelle Obama je mehko izbledel Jean Leggings

Včeraj, prva dama Michelle Obama je pozdravila lokalne študente in FoodCorps voditelje v White House South Lawn za šestdesetletno zasaditev Kuhinjski vrt v Beli hiši. Obama je prvič gostil zasaditev vrta v letu 2009, da bi jo začela Laughing! kampanjo, nacionalno pobudo za spodbujanje zdrave prehrane in telesne vadbe. Prva dama se je spustila na zasaditev v casual-še eleganten ansambel, ki je vključevala sivo pleteno top, temne oljke suhih kavbojk, anorak jakno in črne usnjene patike. Govorite o vrtu eleganten.

AG Adriano Goldshmied Jeans
Ljubezensko fotografiranje

Želite oblečene kavbojke za sebe? Ugotovili smo, da so hlače AG Adriano Goldschmied, ki jih je nosila v stiski, imele trpežne hlače, medtem ko so bile priljubljene blagovne znamke “The Legging” kandirje razprodane v obarvanem zelenem odtenku, ki ga je Obama oblekel, še vedno na voljo v različnih drugih odtenkih. Dodajte stil FLOTUS v svojo garderobo in vzemite par za sebe ($ 159 – $ 245) na agjeans.com.

Želite več najboljših modnih trenutkov prve dame? Glej Michelle Obama’s top izgled tukaj!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 9 = 1

map