Najbolj dramatične preobrazbe Celebrity leta 2015

Nič ne more spremeniti videza več kot večje sekanje ali novo barvno delo. Od plana do platinaste barve Hollywood nima pomanjkanja slogov kameleonov. To je bil naš najljubši videz zadnjih dvanajstih mesecev.

Jennifer Lopez
Iz dolgih plavušastih ključavnic Lopez (na vrhu) je šlo za večje sekanje s karamelnim lobom v preteklem poletju. “To je kratek, vendar je še vedno žensko in jo lahko še vedno potegne nazaj. Dolžina je popolna – ponuja vsestranskost in se počuti sveže”, pravi njen dolgoletni hairstilist Oribe.

Kim Kardashian

Večina Dramatic Makeovers of 2015
Vivien Killilea / Getty Images, PJB / SIPA

Značilna brineta se je v mračnih žepkih trgovala s platinasto blondinjo marca in v tem procesu se je internet skoraj spet (spet). Čeprav nam je zvezda nekoč povedala, da je »brunette, ki sem jaz«, ne bi bili presenečeni, če bo naslednja leta še naprej spreminjala glave in naslove.

POVEZANE: Najbolj prevedeni pričeski leta 2015

Gabrielle Union

Večina Dramatic Makeovers of 2015
Jason LaVeris / FilmMagic, Rob Kim / Getty Images

The Biti Mary Jane igralka je v septembru izkrčila svoje običajne pramene z dolgimi rokavi. Valoviti konci so izgledali kot čudovit dotik.

Emma Roberts

Večina Dramatic Makeovers of 2015
Mike Pont / WireImage, Jamie McCarthy / Getty Images

Po ovijanju Scream Queens, Roberts je postal še en član libove ekipe, ko je odrezala dolge tanke Chanel Oberlin.

Lauren Conrad

Večina Dramatic Makeovers of 2015
David Livingston / Getty Images, laurenconrad / Instagram

Znana po njenih kalifornijskih rdečih las, je Conrad spremenil barvo podpisa v globoko kobaršo, podobno kot njen dolgoletni stilist Kristin Ess. Conrad je celo napisal nedavno samozavest dveh od njih: “Jasno, da sem obseden z @ kristin_ess …”

POVEZANE: 20 Nasveti za boljše lase v letu 2016

Kylie Jenner

Večina Dramatic Makeovers of 2015
Dimitrios Kambouris / WireImage, Bennett Raglin / WireImage, Mike Windle / Getty Images

Galerija transformacije ne bi bila popolna brez Kardashian in Jenner, mlajša sestra pa bi bila lahko najbolj drzna od vseh. Nenehno preklaplja lase od črne do plavuše – in celo mete zelene – ni bilo pomanjkanja sprememb (in lasulje) za to realno zvezdo.

Naomi Campbell

Večina Dramatic Makeovers of 2015
David M. Benett / Getty Images, Mike Marsland / WireImage

Nadomestne dolge pletenice in tanka obrobja so bila njena nosilec, a krajša je bila z pernato obrobjo, ki jo je lani predstavila, zato postane bolj mladostna kot kdajkoli prej.