Najbolj priljubljena otroška imena 2017 so vse o pop kulturi

Medtem ko so slavnostniki že dolgo vplivali na igro z otroškim imenom (hi, Apple in Shiloh), so nam letošnji rezultati res presenečeni.

Imeberry.com, spletna stran, namenjena vsem povezanim z imenom novorojenčkov, je objavila seznam najbolj priljubljenih imen za otroke leta 2017, rezultati pa vas lahko presenečajo. Na seznamu so bila navedena imena, ki temeljijo na iskalni frekvenci spletnega mesta, in ne na imena, ki so bila dejansko podeljena otrokom, za katere se domneva, da bolje predvidijo trende. Če se ta teorija izkaže za resnično, bo naslednja generacija imela veliko kulturnega dohitevanja na svojem dnevnem redu. (Oglejte si celoten seznam 200 imen tukaj.)

Med običajnimi osumljenci (Olivia, Charlotte, Rose, Ava) so nekateri nepričakovani novi člani zaokrožili seznam top 20 priljubljenih deklet, med njimi tudi Rumi (št. 11) in Arabella (št. 19), morda najbolj znana kot Beyoncé in Novorojenka Jay-Z in najstarejši otrok Ivanka Trump.

Spustite se po seznamu, boste našli Khaleesi (od Igra prestolov slava) na št. 31 (prej številka 765). K sreči, ta trend ima svoje meje in Littlefinger se še ni približal top 100 …

Na strani dečkov je še več presenečenj. Atticus stoji na prvem mestu poleg novinca Mila na št. 6 (morda odraz navideznega fanatizma To smo mi in vodi Mila Ventimiglia). Poleg tega je na seznamu Bodhi (št. 23), ki se je dvignil iz št. 363, in bi lahko poklonil Nikki Reedu in hčerki Ian Somerhalderja, Bodhi Soleil, ki je bil rojen avgusta ali 3-letnega sina Megana Foxa , Bodhi Ransom.

VIDEO: Ali je Kris Jenner Just Low-Key potrdil nosečnosti Khloe in Kylie??

Kaj je naslednje? Gama Gals, Elevens in morda celo ugled ali dva? Čakali bomo.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 1 =

map