Najbolj priljubljeni trošarinski stroški pri Ameriki so manjši od 10 evrov

Obstaja ogromno število možnosti prikrivanja tam zunaj, vendar boste morda lahko preskočili preizkus in napako pri preizkušanju vseh, tako da gredo s tistim, ki je osvojil Ameriško srce.

Po sporočilu za javnost iz blagovne znamke je Maybelline New York’s Instant Age-Rewind Concealer ($ 8; target.com) je številka ena pomirjevalo na obeh množičnih trgih in kategorije prestižnih trgov. Čast je bila določena na podlagi podatkov družbe Nielsen za prodajo dolarjev in enot na večjih prodajalcih od februarja 2017 do februarja 2018. 

POVEZANE: Na vprašanje in odgovorili: Ali najprej uporabite Fundacijo ali korektorja? 

Spletna trgovina z drogami je priljubljena ljubiteljica zaradi svoje cenovno dostopne cene, poleg dejstva, da pokriva nepopolnosti, hkrati pa se sooča z znaki staranja. Vse to zgodi s sijočim (ne slepim) koncem. Na voljo je v 12 odtenkih, ki jih lahko mešamo in ujemamo, da jih uporabimo tudi za poudarjanje in oblikovanje obraza. 

VIDEO: 6 izdelkov pod 12 USD bi morali kupiti iz drogerije 

Pravzaprav je tako dobro, da Maybelline’s Global Makeup artist Erin Parsons jo uporablja na mnogih od svojih znanih strank, vključno z Gigi Hadid, predstavnik blagovne znamke.

“Maybelline Instant Age Rewind je moj najljubši prikrivač vseh časov! Zagotavlja neverjetno pokritost in ohranja očesno območje hidratiziran in sijoč,” je dejal Parsons v izjavi. “Večkrat sem tokrat uporabil na Gigi (Hadid) samo za izboljšanje kože, ne da bi uporabljal temelje. V tem primeru lahko pokrivam bleščice in temne teme pod dvema različnima tonama. Nato izberem ton, ki se nežno prilega koži do konca obraza. Redko z mehurčkom postavim prašek, saj trenutna vnovična navzdol ustvari mehak konec, ki je podoben koži, in ostane na mestu, pri čemer je koža žareča in svetla. “

Če je dovolj za Hadid, razmislite o zalogi na drogi.