Najbolj zabavni odzivi na Bella Hadid in The Weeknd Run-In v Victoria’s Secret

Kaj bi lahko bilo bolje, če bi tekel v tvojo bivšo, medtem ko dobesedno spustiš vzletno-pristajalno stezo v tvoje najbolj seksi spodnje perilo?

Med vzletno-pristajalno stezo na modni reviji Victoria’s Secret v Parizu je Bella Hadid spustila na razpad s pevko The Weeknd. Izvedli so se na odru; zakopal je; postavila je; smo jokali in stvari ne bodo nikoli ostale enake.

To je bil trenutek, zaradi katerega ste hvaležni za kaotično lepoto leta 2016, bradavice in vse.

Morda bolje, kot je to, da se je pojavil v internetu je prišel iz neresničnega / sovražnega / nerodnega / romantičnega trenutka (ljudje še niso prepričani, kako jih preprosto interpretirati). Od sredine dogodka so lojalni Bella + The Weeknd vkrcevalci dosegli svoj korak na socialnih medijih in so svoje analitične in komedijske spretnosti prelivali v številne briljantne tweets in meme.

POVEZANE: Weeknd in Bella Hadid drug drugemu dajo oči na modni reviji Victoria’s Secret

VIDEO: 15 nepozabnih pogledov na modni reviji Victoria’s Secret leta 2016

Hadid je s svojimi V.S. izkušnje in njeno slavno uspešnost: “Zahvaljujem se vam za najboljšega in najbolj neverjetnega izvajalca na planetu. Uničili ste jo kot vedno,” je napisala.

Ne morem verjeti! ������ sem se nasmehnil SO HUGE na notranji strani, obljubim !!!! Najbolj zabavno in nervozno doživetje mojega življenja, toda želim, da bi lahko to znova in znova in znova !!!!! ���� Hvala, da ste @theweeknd za najboljšega in najbolj neverjetnega izvajalca na planetu. Uničili ste ga, kot vedno �� ❤️ In ne dovolj, hvala za @ed_razek @ 10magazine @johndavidpfeiffer @ monica.mitro in celotno VS družino !!! ����������thank you za verovanje v mene, da te imam tako vse tako toliko ��������

Fotografija, ki jo je objavila Bella Hadid (@bellahadid)

Tukaj je nekaj najboljših internetnih reakcij na zdaj legendarni modni show-u. Kaj je tvoja?

@bellahadid relatable? #thenewsclan #awkward #victoriasecret #lmao #bellahadid #love #vsfs # vsfs2016

Fotografija objavila The News Clan (@thenewsclan)

Moram iti samo skozi The Weeknd.

Fotografija, ki jo je objavil Mrinal Singh (@mrinalsikh)