Najboljša lepotica kupi urejevalnikova najljubša: Shu Uemura Lash Curler

Shu Uemura slovi Lash Curler ($ 20, shuuemura-usa.com) in grem način nazaj. Ta curler je bil moj najljubši, preden sem začel delati v lepotilni industriji, zato ni nič presenečenja, da je eden izmed izdelkov med elitno skupino Best Beauty Buys All-Stars. Leto je bilo 2000 — katalogi iz Delia in Alloy so mesečno prispeli v poštni nabirki mojih staršev, imel sem se “Izgovoriti moje ime” Destinijevega otroka pri stalni ponovitvi, in moj komplet Caboodle je imel več kot 50 odtenkov zamrznjene modre sence. Na splošno je bilo življenje precej dobro, dokler nisem šel nazaj v svoje šolske slike in ugotovil, da je drogerija, ki sem jo uporabljala, preprosto ni rezila. Moje oči so bile popolnoma oprane z bleščečo pastelno barvo, ki sem jo zmešala na mojo browbone, in sans curl, mnogi plašči maskara, ki sem jih uporabil, so mi dali trepalnice, ki so se mučile videz spider-noge. Stvari so se obrnile po tem, ko sem spremljala mojo mater v veleblagovnico in odkrila čarobnost, ki jo je Shu Uemura z ušesnim curlom.

POVEZANE: Best Beauty Buys Hall of Fame: Nakup izdelkov All Star

Izkrivljena oblika orodja Shu Uemure je objela mojo linijo za trepalnice, ki mi je omogočila, da to pripeljem do korenin, toda mehke silikonske blazinice niso zagotovile nobenega stiskanja. Preden sem jo preizkusil, sem vedno zavidal dolžino trepalnic mojega brata, vendar ko je curler postal stalni del moje vrečke, sem ugotovil, da so tudi sami trepalnice precej dolge, potrebovali so le malo pomoči. Ena ali dve črpalki, ki ji je sledil maskar, so ohranili zavoj, dokler sem konec dneva izprl obraz, za razliko od orodja, ki sem ga že uporabljal, je bila silikonska blazinica precej trajnejša in ni zahtevala rednega spremembe. Smrznuta modra senca oči ni več moja estetika — pozneje sem izvedela, da so toplo zlato laskali proti tonu moje kože — ampak Shu Uemura Eyelash Curler? Kot Rose na Titaniku, bom nikoli izpusti.

FOTOGRAFIJE: Best Beauty Buys: Najboljši izdelki za oči od leta 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 1

map