Najboljše brivno-suhe pršila in kreme za vaš tip las

Z vsemi izpraznitvami, ki so na voljo na trgu, je InStyle.com Assistant Editor za lepoto Marianne Mychaskiw poskušala poiskati najboljše možnosti za vsako skrb za lase in preizkusiti različne formule tedensko v tednu. V nekaj mesecih je spustila seznam na vrh petih formul, da bi ustrezala lepim, debelim, skelastim in poškodovanim pramenom. Preberite, kako najti popolno ujemanje!

Kdo ne ljubi dobrega razbijanja? Ritual z mojo sušilnim strojem in okroglo krtačo je postal reden pojav v gospodinjstvu, ker Ne morem upravičiti tedenskega obiska v salonu in kdaj od Jezen moški končal v resnici ne vem, kaj storiti s seboj v nedeljo zvečer. Po mnogih neuspelih poskusih sem ugotovil, da je edini način, kako bi moj ročni delal tako dober, kot bi bil resničen posel s pomočjo trdne praske. Zato sem se odločil preizkusiti vsako možnost, ki je naletela na mojo mizo in ugotovila, kaj je res delalo.

Majhno ozadje: imam zelo debele, naravno rjave lase, ki so bile navzoče, dokler nisem začel ubijati s svojim ravnim železom in ravnanjem. Veliko sem ga obarvala, zato so moje ključavnice videle boljše dni v smislu poškodbe, a to je veliko izboljšanje od trenutka, ko sem se odločil iti blond. Potrebno je veliko, da ohranim zdravje las, medtem ko še vedno hranim zasvojenost s sušilnim strojem za sušenje, zato je bilo potrebno nekaj, kar je zagotovilo ustrezno hidracijo, medtem ko so moje lase zaščitile pred elementi, ki jih je povzročil friz. Po nekaj mesecih testiranja izpustov sem lahko zožil ogromen seznam do petih najboljših možnosti, zato vam ne bi bilo treba.

POVEZANE: Anatomija popolne razbremenitve: kako narediti učinek salona

Upihniti Primers - Embed 1
Vljudnost

Najboljša za Fine Hair: Living Proof Blowout, $ 24; ulta.com.

Res je, da je to bilo malo lepljivo za moje debele lase, toda ko se je moj prijatelj, ki se bori s svojimi tanki prameni, prijel na testu na cesti, dodal je popolno količino teksture, da bi lahko njene plasti resnično zajele okroglo krtačo. Njeni lasje so kosti ravne in imajo težave z držanjem curl, vendar je polimer bogati škropljenje pomagal zaklepanje v prostornini, in ko je nastavljen, je njen stil videti kot nalašč za dni na koncu.

POVEZANE: Ta program neomejenega bloka strošek je manjši od mesečnega Metrocarda

Upihniti Primers - Embed 2
Vljudnost

Najboljša za debelejše lasje: Frederic Fekkai Blowout Primer, 20 $; target.com.

Izpadanje mojih las se pogosto spremeni v intenzivno vadbo v roki, zato se v dnevih, ki so vodijo k stylingu, ne čutijo potrebe, da bi šli v telovadnico. Nisem prepričan, kako je to storila skupina Frederic Fekkai, ampak jaz sem tako vesel sem, da so se na mojih vlažnih laseh nekaj dobro postavljenih spritev naredilo celovitemu procesu veliko bolj obvladljivega, in ker se mi ni treba boriti s kroglično krtačo toliko, zmanjša čas oblikovanja.

POVEZANE: Kako kupiti desno sušilec las

Upihniti Primers - Embed 4
Vljudnost

Najboljša za oškodovane lase: Bumble in Bumble Blow-Dry Repair, 30 $; sephora.com.

Ta čarobni eliksir je bil resnično edina stvar, ki me je pripeljala skozi mojo blondinjo. Od moje brunette baze do toplega zlata odtenek sem pustil lase tako poškodovane, da niti najhitrejša mešanica olja ne bi mogla pomagati bombažnemu teksturami na koncu. Nekako je ta serum-v-smetana združila prepletene kose skupaj, poškodovana območja pa se je z vsako uporabo dejansko začela izboljševati.

POVEZANE: Najboljše maske za lase za popravilo poletne škode

Upihniti Primers - Embed 3
Vljudnost

Najboljša celica: Oribe Royal Blowout, $ 64; oribe.com.

Oribejevo Royal Blowout lahko opišemo z zgolj tremi besedami: Kate. Middleton. Lasje. Stane precej peni, a le malo gre daleč, zato naj steklenica traja nekaj mesecev. Ker deluje le za vsako vrsto las, je to lepota ekvivalenta to neobičajno kul dekle iz vaše srednje šole, ki je igrala vsak šport, se prilegala vsaki kliki in uspela ohraniti zvezdne ocene, kljub temu, da je bila povabljena na vsako višjo zabavo. edinstveni silikonski kompleks v megli daje vašim lasem ultrazastaven zaščitni sloj, medtem ko infuzija arganega olja vlaži in pusti vaše plasti mehke na dotik.

POVEZANE: kako dolgo traja Resnično Nazadnje? Root Boosting Spray

Upihniti Primers - Embed 5
Vljudnost

Best for Curly Hair: Sultra Heat Guard, 24 $; nordstrom.com.

Preden sem začel s keratinskim zdravljenjem las, je bil to primer, ki sem ga uporabil za preoblikovanje mojih spirale v mehak izmet. Curly prameni imajo več krivulj kot njihovi straži, tako da je potrebno še nekaj prehodov s krtačo in sušilnim sušilcem, da bi dosegli gladke, upogljive sloje. Sultra-ova patentirana formula deluje kot ščit pred prekomerno toploto, vendar pa kožico nabira z dobrimi proteini, da ne ogroža zdravja vaših las.

FOTOGRAFIJE: Deset najboljših detanglerjev za poletne lase