Najboljše frizure na zlatem globusu leta 2018

TK
Kevork Djansezian / NBC; George Pimentel / WireImage (2)

Erin Lukas

7. januar 2018. @ 22:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Zaženite iz stilov, ki ste jih izbrali, da bi poskusili z vašimi razpoložljivimi deskami za lase? Ne gledajte dlje od vaših najljubših slikovnih podob iz rdeče preproge z zlatimi globusi 2018 za nove načine, da nosite svoj topen vozel ali zgornji vozel.

Najtoplejša frizura iz leta 2017 je na nocojšnji oddaji naredila nekaj nastopov, vendar so se zvezde nosile tudi z novimi elegantnimi posodami, ki ste jih nosili za vsako poroko, v kateri ste stali. Pletenice so bile dodane v topknot in sprednje plasti so bile prepuščene dati iluzijo swoopy stranskih udarcev.

Od odmaknjenega valovitega lobovca Margot Robbieja do Dakote Johnson-ovega konja, ki je navdihnjen s 60-imi leti, to so frizure, ki jih boste želeli poskusiti žeblje naslednje.

VIDEO: Tukaj so nominiranci za zlate glave leta 2018 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map