Najboljše pred-šamponske tretmaje za lase za dodajanje v vašo rutinsko

Ne glede na to, ali želite zmehčati krhke pramene ali dati koži lasišču detoksikacijo, vam to omogoči zdravljenje pred šamponom. Čeprav bomo priznali, da se zdi malo čudno, da uporabimo kondiciono formulo prej vaš trenutni šampon, ki vam bo dodal ta dodaten korak k vaši rutini, lahko resnično spremeni igro za lase na bolje.

Da bi kar najbolje izkoristili zdravljenje, začnite z iskanjem tistega, ki skrbi za vaše posebne skrbi. Če so vaše pramene suhe in prevlečene, lahko formula za negovanje olja, kot je zdravljenje z oljem Pre-Shampoo Oil (59 $, nordstrom.com), takoj odpravi škodo. Medtem ko so vaši lasje suhi, izdelek od sredine gredi do konca in ga pustite pet do deset minut (ali čez noč za resno popravilo) pred izpiranjem.

POVEZANE: 3 stvari, ki jih potrebuješ las v prhaju 

Še en predšampon, ki ga imamo radi, ki lahko koristi kateremu koli tipu las je Kérastase Chronologiste Gommage ($ 44, kerastase-usa.com). Ko se masira na vlažne lase, dejansko piling lasišča in odstrani ostanke in nastanek izdelka, ne da bi jih izsušili.

Ko gre za dolgočasne, brez brazgotin, priporočamo zdravljenje las s pred-šamponskim maslom Burt’s Avocado (9 dolarjev, drugstore.com), ki ojačuje faktor sijaja s sestavinami, kot so oljčna in mandljev olja. Za teksturirane lase, Motions Enhance & Define Anti-Wash Detergent maslo ($ 7; drugstore.com) je prav tako pakiran s karitejevim maslom in kokosovim oljem, da vsaka struna z vlago in zmanjša možnost preloma.