Najboljši način za nego kože za vašo starost, glede na Kim Kardashian West

To je dobro znano dejstvo, da je Kim Kardashian West negovalna za nego kože. Zvezda redno dokumentira, katere izdelke uporablja in ljubi na njenih socialnih medijskih kanalih, skupaj s katerimi postopki opravi, ko obišče njen urad za dermatolog.

Med umiranjem, da preizkusite Guerlainovo anti-aging kremo, ki stane toliko, kot je vaša mesečna najemnina in vampirska obraza, ni presenetljivo, da je zvezda vzela nekaj nasvetov na tej poti. V svoji aplikaciji je namenila tudi objavo predlogov o tem, kakšna mora vaša rutina vključevati glede na starost.

POVEZANE: Kim Kardashian West Swear Z $ 10 Anti-Aging Serum

Če ste v svojih 20-ih, West pravi: “Vaši 20-ti bi morali biti vsi v zvezi s preprečevanjem znakov staranja in zdravljenjem občasnih aken.

Poleg čiščenja in vlaženja dvakrat dnevno, predlaga enkraten odmerek enkrat na teden. “Lahko uporabite fizični piling, kot čistilno sredstvo za obraz ali kemični piling, kot glikolna lupina, ki pomaga teksturirani koži kože in preprečuje akne,” pravi. Njene priljubljene so Ole Henrikson’s Transforming Walnut Scrub ($ 28, sephora.com) in Nip + Fab Glycolic Fix Piling obraza blazinice ($ 13, ulta.com). Kar se tiče čistilnega sredstva, ji je všeč Fresh’s Cleanser za sojo obraz (38 USD; sephora.com). “Prav tako je pomembno, da imate zaščito pred soncem, da preprečite znake staranja, zato izberite vsakodnevni vlažilec, ki ima v njem SPF,” pravi West.

V 30-ih letih? West priporoča, da se premaknete, da preprečite vidne znake staranja.

“Za boj proti gubam, morate začeti uporabljati izdelke, ki vsebujejo retinol,” pravi. “Ko uporabljate retinoid, morate vsak dan nositi zaščito pred soncem in ker je koža okoli očesa najtanjša in prvič kaže znake staranja, je pomembno tudi uvesti vlažilno kremo za oči na vaš kožni režim.”

Če ste na trgu za duo za retinoide in sončenje, West rad dobi Peter Thomas Roth Professional 3% Retinoid Plus ($ 82; sephora.com) in Dr. Barbara Sturm’s SPF-packed Sun Drops Serum (145 dolarjev; neimanmarcus.com). Kar zadeva kremo za oči, zvezda predlaga Dermalogica Intensive Cream Eye Repair Cream ($ 58; dermstore.com).

VIDEO: Kanye in Kim Kardashian West Dobrodošla hči

Čeprav še ni dosegla desetletja, ima tudi West nekaj nasvetov, če ste tudi v svojih 40-ih.

“Da bi se borili proti gubam in gubam v svojih 40-ih letih, je ključnega pomena, da koža ostane hidrirana,” pravi. “Ker je koža začela izgubljati elastičnost, uporabite kremno čistilno sredstvo, ki ne odstrani vlage.” Začnite z njo, Tata Harper’s Regenerating Cleanser ($ 78, nordstrom.com). Poleg vaših izdelkov iz retinola uporabite tudi zaščitno sredstvo za zaščito pred soncem in izdelke, ki vsebujejo vitamin C, za preprečevanje raka na koži in temnih lisic. «Med njene priljubljene so Ferulic + Retinol regeneracijska gela za obnovo kože v serumu ($ 88; sephora.com) in SkinMedica’s Lytera Skin Brightening Complex ($ 130; dermstore.com).

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − = 22

map