Najnovejši Instagram Jennifer Lopez ima prepričane navijače Ona in Alex Rodriguez se ukvarjajo

Po objavljanju redko dostopne fotografije s posnetka 4. julija na plaži s Alexom Rodriguezom navijači Jennifer Lopeza skakajo na zaključke.

Tam med peskom, prsnim košem A-Roda, Jenovo neonsko rožnato enodelno, slamnato fedoro in podpisnimi odtenki, leži nekaj drugega: obroč, na tem * prstu.

Lil tihi trenutki so najbolj pomembni … ��

Objava, ki jo je delila Jennifer Lopez (@jlo)

Seveda se je takoj začelo širiti govorice o tem, da se je J-Rod ukvarjal (ali celo *.

Mislim, ne bi bilo to nezaslišano. Lopez je pred nekaj meseci izdal pesem z imenom “El Anillo“(Ahem,” Ring “- ne grozno ali rokoborbo), katere besedilo v bistvu sprašuje pevca (ahem, J.Lo’s) S.O. za predlog.

Ko je v uganki o pripovedovalnih besedah ​​na epizodi Nocojšnja sekcija Igra Jimmy Fallon, Rodriguez je priznal, da predlog ni bil v mislih. “Nisem razmišljal o tem,” je povedal gostiteljici, se je šalil: “Ko se bo zgodilo, Jimmy, boš prvi, ki veš!”

In medtem, ko se J-Rod angažma ne počuti povsem iz levega polja, preprost obroč Lopez nosi na plaži,.

Spustimo se v spomin, kajne? Se spomniš, ko je Ben Affleck predlagal Miss Lopezu? Tudi če ne, se spomnite obroča, roza 6,1-karatnega diamanta Harryja Winston-tega je bilo težko zamuditi.

'Gigli' Press Conference with Jennifer Lopez, Ben Affleck and Justin Bartha
Vera Anderson / Getty Images

Ko se je kasneje angažirala z nekdanjo moža Marcom Anthonyjem, je prejela podobno bling-out kos: 8,5-karatno modri diamant Neil Lane.

Znane osebnosti Visit Broadway - April 4, 2009
Bruce Glikas / Getty Images

Torej, ko gre za dragulje, Jenny iz bloka gre BIG. Navsezadnje je to ista ženska, ki je občasno pekla marshmallow na vrhu gomile pekočega denarja v enem najbolj nenavadnih trenutkih svojega “Dinero” glasbeni video.

POVEZANE: Jennifer Lopez žrebci zrezki v celoti perilo – in iskreno, ne bi pričakovali nič manj

Iskreno, le težko verjamemo, da se Rodriguez ne bi pomaknil za bolj privlačen prstan, ampak kdo ve, morda Lopez izenači velikost svojih prejšnjih prstov z neuspehom njenih odnosov?

Nebesko Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala - Cocktails
Kevin Tachman / Getty Images

V redu, oprostite psihoanalizo profesionalcem. Prepričani smo, da ne bo dolgo, preden bo kamp J.Lo delil odgovor na govorice.