Najslabši denar Fran Drescher se je vedno izrabil? Dikcija učenja, da “popravi” svoj ikonski glas

V mojem spominu je univerzalni zvočni posnetek v katero koli 90-dnevno sobo Fran Drescher, ki preučuje vprašljive kozmetične maksime v debelem Queensovem naglasu na Nanny. Njena alter ego Fran Fine, s katero je prišla med varstvom Twiggyjeve dvanajstletne hčerke (več o tem spodaj), je s svojimi velikimi lasmi in glasno garderobno zasnovano, z njenim stikažnim smehom in odnosom IDGAF. Težko je verjeti, da je zgodaj v svoji karieri Drescher, ki je zdaj 60 let, diktirali diktate, da bi “popravil” glas, ki je postal njen znani. K sreči, ni uspelo.

Ko se je serija končala leta 1999, je Drescher začel uporabljati svoj glas – najprej tiho, zdaj glasneje – kritizirati Washington, pri čemer je izpostavil številne radikalne (njene besede) stališča in izjavil, da je protikapatistična. “Jaz ne molim bogu denarja,” mi pravi Drescher. “Mislim, da se mora v tem 21. stoletju prebuditi, kjer začnemo priznavati, da je kapitalizem potekal v ospredju.” Za to je bila mlada v podjetju; medtem ko nikoli ni dlaka, pri 13 letih je Drescher lagal o svoji starosti, da bi se zaposlil v supermarketu. Kasneje je obiskovala kozmetično šolo, da bi postala frizerski salon in uporabila za rezanje las Dennis Quaid.

POVEZANE: 50 Badass žensk, ki spreminjajo svet

Ne glede na to, ali njena politična prepričanja povzročajo, da oblečete obrvi ali trgujete s svojimi Bernie Bro igle za Drescher 2020 (v preteklosti je zaskrbljena zaradi ambicij javnega urada), težko ne občudujemo svoje ustreljene strasti za socialno pravičnost. Ona opisuje našo vlado kot “zaprta z egoom” in je bila obsojena kot ostro zaveznik skupnosti LGBTQ +. Po njenem bivšem možu / trenutnem BFF /NannY-sooblikovalec Peter Marc Jacobson je izšel kot gej, ki je temelj njihovega predstave Srečno ločeni-Drescher je postal posvečen minister in opravil istospolne poroke. Že dolgo pred gibanjem #MeToo je govorila o preživetju nasilnega, spolnega napada v njenem domu leta 1985, kot tudi o PTSD, ki je sledila, in postal posebni odposlanec State Departmenta za zdravje žensk.

Zdaj je Drescherjeva primarna pozornost kot aktivistka na njenem temelju, Rak Schmancer, rojen iz lastne bitke z rakom maternice. Po dvoletnem iskanju diagnoze je ustanovila organizacijo, ki je prejšnji teden v New Yorku organizirala svojo drugo letno fundacijo za nakup krstarenja Cabaret Dinner Cruise v New Yorku, da bi spremenila način razmišljanja o oskrbi z rakom in namenila več sredstev za preprečevanje in zgodnje odkrivanje. Z izterjavo za njo, Drescher tudi daje več in več časa zaslona, ​​kot ponavljajoči se znak na Broad City (ona je Ilana ekscentrična teta, in njihova kemija je čarobna) in zvezda v tem poletju Hotel Transylvania 3. Prav tako piše brodevski glasbenik.

Obožujem to! CD Greene živalska tiskovna obleka #classicnannyfine

Post delijo Fran Fine Fashion (@whatfranwore) on

Tu Drescher odpre največjo lekcijo o denarju, ki jo je vzela od njene razveze, kakšen je protikapatističen splav in morda en dan Varuška reboot ona in Jacobson so že začeli govoriti.

Na njeno finančno vzgojo … Prihajam iz zelo pokrajinskega, praktičnega ozadja. Moj otrok je delal dve službi, ko sem odraščal, in delal sem že od mojega trinajstega leta, ko sem dal svoj rojstni dan za delo v supermarketu. Nikoli nisem želel biti obremenjen z mojo družino. Delal sem v trgovini za piščance. Delal sem v supermarketu. Delal sem v prodajalnah oblačil. Imam veliko spoštovanje do denarja in tudi rad delim.

Na njenem slavnem glasu … Moji starši so me vprašali, ali sem vedno slišal takole, in moja mama je v skoraj enakem glasu rekla: »Nikoli nismo vedeli, imela smešni glas. «Ampak imela sem učitelja v srednji šoli, ki je rekla:» Resnično se moraš naučiti govoriti manj New York, če hočeš to narediti. «To sem spet slišala, ko sem začel delati kot komedija . Na tej točki sem dejansko vzel dikcijske razrede. Ampak tega nisem mogel prikriti in ohraniti svojo osebnost, poleg tega pa sem bil ustanovljen kot stripska igralka, ki je lep in smešno s smešnim glasom.

Na njenem prvem igralskem … Ali komercialni pivski komercialni ali komercialni McDonald’s. To sem naredil nazaj. Pred tem sem delal kot dodatno. Potem imam Sobotna noč vročina.

Na kratki karieri kot frizerja … Kozmetično šolo sem končal z odliko. Večeral sem, da ne bi prekinjal avdicije. Vedno mi je bilo všeč lasje. Tudi ko sem bila v srednji šoli, sem razrezala ljudske lase. Mislil sem, da, če se ne deluje, bi lahko postal naslednji Vidal Sassoon. Nikoli nisem razmišljal o delu v lokalni trgovini v Queensu; Razmišljal sem o gradnji imperija. Delal sem vikende v Brooklynu, potem pa sem se preselil v LA, da bi ustrelil American Hot Wax in nikoli nisem zapustil, tako da ljudje preprosto cutem kot uslugo. Drevesa Dennisa Quaida, las David Caruso, sem odrezala. Prišli bi v mojo hišo.

POVEZANE: Bethenny Frankelova dolga zgodovina hudlinga in napaka, ki stane njene miljone

Praznovali smo našo 39. in 45. mesto skupaj v centru mesta! Zabava ez day w my bestie & soulmate … ❤️

Objava, ki jo je delil Fran Drescher (@officialfrandrescher)

Po vrnitvi na delo po napadu … V kratkem času sem bil rezerviran za snemanje komedijskega filma in nisem se počutil, kot da sem smešno, vendar sem potreboval denar in potrebovali smo stvari. Izkazalo se je, da je zelo terapevtsko, vendar se spominjam, da sem bil zelo nervozen, ker sam v garderobi. Zaradi tega mi ni bilo všeč biti sam. Začel sem se z zdravljenjem v naslednjih letih in to je bilo zelo pozitivno potovanje.

On NannyJe nora zgodba … Povabljen sem bil, da obiščem dekle v Franciji. To je bil ogromen mejnik za mene, da bi šel vse do Evrope brez mojega moža, sam. Težko sem se potisnil, vendar sem. In vesolje me je nagradilo tako, da sedim poleg predsednika CBS v času na letalu. Rekel sem: “Moraš poslušati mojega in Petrova ideja.” Bil je ujetniško občinstvo – kam naj gre? Devetih in pol ur kasneje je rekel: “V redu. Daj mojo pisarno klic, in mi bomo vzpostavili sestanek. “Na mojem dekletu je imela ta dva malčka, ki nikoli nehali prestajati kričati in jokati. Torej, [druga] dekle v Londonu, Twiggy, me je povabila na obisk. Medtem ko je delala, sem nekega dne potovala po mestu z 12-letno hčerko. Želela je iti nazaj v hišo, ker so ji čevlji prizadeli, vendar sem ji rekel, da tega ne bom storil. Rekel sem: “Stopite na hrbet od njih.” Rekla je: “Razbila jih bom.” In rekla sem: “Spravi jih noter.” To razmerje je bilo zelo smešno, ker ji nisem povedal, kaj je z njo dobro ; Povedal ji je, kaj je bilo zame dobro. Tisto noč sem poklical Petra in rekel: “Mislim, da imam idejo za CBS; kaj mislite o tem, kako se vrti Zvok glasbe, ampak namesto Julie Andrews, prihajam k vratom? «Vstopili smo s to črto in jo ustvarili na kraju samem.

Na kaj se je spremenilo NannyUspeh … Nocoj nismo morali biti navzgor, skrbeti, kako plačevati račune, in to smo počeli veliko, ugotovili, da je “do zadnjega penija.

@endbraincancer w @ cancerschmancer se vzdržati dajanja mobilnih telefonov in brezžičnih telefonov na uho!

Objava, ki jo je delil Fran Drescher (@officialfrandrescher)

Pri vlaganju … Ko sem odraščal, je moj oče všeč borzi, zato sem bil seznanjen, ampak Nanny je bil denar, ki je prišel dosledno, in ga je bilo treba nekje dati, tako da je, ko smo ustanovili naš portfelj. Všeč mi je nepremičnino in umetnost. Všeč mi je naložba v mestno in državno infrastrukturo ter zelena podjetja.

Na kaj se je naučila o denarju od ločitve … Denar je lahko zelo strupena stvar. Ko smo Peter in jaz razdelili, smo razdelili vse 50/50. To poskusim z vsem in vsem.

Na potencialni ponudbi za pisarno … Ne vem, ali bom kdaj dejansko zagnal, ker mislim, da bo stres preveč na moje telo, in to je nekaj, na kar sem se naučil, da se zavedam. Uporaba mojega slavnega in vzvoda socialnih medijev za pomoč pri razkrivanju nepravičnosti je lahko boljši forum za mene, namesto da poskušam iti skozi zlomljen sistem. Pravzaprav spodbudim ljudi, da zaobidejo Washington, ker to ni, če bomo resnično našli spremembo. Preveč je zaprto z ego in dušami, ki so bile kupljene in prodane.

Na njenih najpogostejših splurgah … Refleksologija vsaj enkrat na teden. Potovanje. In jaz vedno hranim vročo kopel vroče. Organske, zdrave hrane in predmeti za osebno nego. Brez zdravja ne bom prihranil nobenih stroškov.

POVEZANE: Kaj Susan Sarandon je naučil, da se izogne ​​denarju

Moja 18-letna obletnica Wellness @cancerschmancer

Objava, ki jo je delil Fran Drescher (@officialfrandrescher)

Kako rešuje … Ne gnojim hrane. Sploh nisem prodajalec, čeprav se zdi, da so vsi moji likovi. Vozim avto leta 2001 in všeč mi je.

Na področju zdravstvene oskrbe … Pri Cancer Schmanceru bolnike preoblikujemo v medicinske odjemalce in naukujemo, da si pooblastite sebe, tako da lahko postanete boljši partnerji s svojim zdravnikom. Ženske ponavadi ignorirajo [zdravstvena vprašanja], ker prvič postavljajo toliko drugih stvari, kot so družina, in jih poskušamo reprogramirati, da vedo, da je v najboljšem interesu svoje družine [skrbeti zase].

Donirajte za rakom Schmancer tukaj.