Naomi Campbell se vrača 47 danes! Tukaj je dokaz, da Supermodel definira staranje

Naomi Campbell ima danes 47 let, a če pogledaš na supermodel na rdeči preprogi Met Gala 2017 (zgoraj, desno), nikoli ne bi vedeli, da je dan več kot 25 let. Z zvezdo se je preplavilo vse od modeliranja do oblikovanja oblačil in celo delovanja (v seriji hitov Empire), vendar se njena krasen videz in sijoče ključavnice malo spremenijo.

Od asimetrične bobice v 80-ih letih do seksi shag v zgodnjih 2000-ih, je ta večstranična zvezda dokazala, da lahko odstrani skoraj vsak pogled na lepoto. V sredini 40. let prejšnjega stoletja je Campbell nikoli ni izgledal bolje, saj je dokazala, da je edina stvar, ki se je o njej spremenila, njeni lasje. Heck, celo letos je hodila po vzletno-pristajalni stezi v modnem tednu v spodnjem perilu.

VIDEO: Naomi Campbell razkriva razliko med vzletno-pristajalno stezo in rdečo preprogo

V čast njenega 47. rojstnega dne se v preteklih letih od leta 1989 do danes premaknemo na njeno lepotno preobrazbo. Vesel rojstni dan, Naomi!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + = 15

map