Nasvet Zendaya za popolne obrvi? “Spusti pincete!”

Obrvi imajo sposobnost, da naredijo ali premaknejo videz, in Zendaya jasno dobro pozna svojo moč. Čeprav ima zdaj precej popoln nabor, stvari niso vedno tako.

“Prvi dan sedmega razreda sem šel, da bi obrvali obrvi, in gospa me je dvignila,” je rekel star V stilu o nedavnem obisku uradov. “Bili so tanki, ena je bila krožna in ena je bila kvadratna. Nikoli več! Od takrat naprej sem naredil svoje obrvi.”

Od takrat je Zendaya svojo metodo zapolnjevanja navzdol in zaupa Kelley Baker, da ohrani svojo obliko. “Všeč so mi obrvi velike in debele,” dodaja. “Kelley je obrvil še bolj popolno, tako da zdaj imam nekoga, s katerim se lahko strmoglavi, zato ne bom moral sam delati tega, ker je to bolečina v riti.”

Njen nasvet mlajšim navijačem, ki želijo spremeniti svoje loke? “Spusti pincete! Bila sem tam,” pravi. “Ne dotikajte se jih! Pustite jih gumasto in čudovito, kolikor je to mogoče, in pojdite k pravi osebi, ki ne bo vzel obrvi.” Sage nasvet, želimo, da smo sledili v dan, zagotovo.

FOTOGRAFIJE: Zgodovina oblik obrvi do desetletja

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 − 19 =

map