Nasveti Kristen Bell za zdravo poroko bi morali biti potrebni za branje

Kristen Bell in Dax Shepard sta v Hollywoodu ena izmed najslabših odnosov, vendar sta prvi, ki priznavata, da trdo delata za ohranjanje zdravega zakona. Od priznanja, da ste v pari, ki svetujejo, da bi se dejansko spoprijeli s svojimi bori, ti dve priznata, da razmerja niso vedno lahko – vendar so vredni truda. 

Na Valentinovo je Bell delil Instagramovo delovno mesto, napolnjeno s svetovnim svetovnim nasvetom, ki bi nam lahko pomagali pri branju. Delila je ročno napisano noto in zapisala, da je “precej A-Z o tem, kako [Dax Shepard] in mi ohranjamo naš odnos zdravi. To je delalo za nas doslej.”

Kristen Bell and Dax Shepard
Todd Williamson / Getty

“Lovljenje nekoga kljub njihovim napakam, napakam ali napakam je najmočnejša ljubeča stvar, ki jo lahko narediš,” je Bell zapisal kot del njenih besed modrosti. “Veselite se v tem, kar naredi drugi osebi srečna in jim dovolite njihove individualne interese.”

Prejel sem pismo lepega človeka, ki me je vprašal, ali lahko napišem noto svojim prijateljem, ki se poročijo. Napisal sem nekaj čestitka, potem pa pomislil: “Kristen, počakaj, ti si stara poročena ženska, ali ne bi imela kakšne modrosti?” Ko sem končal, sem spoznal, da sem napisal, je precej A-Z o tem, kako @daxshepard in mi ohranjamo naše odnose zdravo. To je delalo za nas doslej. Torej, tukaj gremo. ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ # veselo valentinesday

Objava, ki jo je delil kristen zvonec (@kristenanniebell)

Skupaj z noto, je igralka podelila dan Valentinovo poklon svojemu možu, polnem smešnih fotografij. “Človeku, ki sem ga poznal večno, pa se vsak dan učim novih stvari, kdo je bil z mano skozi debele in tanke (in ljubil mojega 47 kg telesne teže), ki me zanima PDA kot jaz, ki je tetoviral moj priimek na njegovem prstnem prstu je sovražen, ki vedno postavlja naše Xmas luči in se nikoli ne izsuši rdeče preproge, «je napisala.

Človeku, ki sem ga poznal večno, pa se vsak dan učim novih stvari; ki je bil z mano skozi debele in tanke (in ljubil mojih 47 £ otroške teže); ki me zanima PDA kot jaz; ki je na svojem prstnem prstu tetoviral moj priimek, ker sovraži nakit; ki vedno postavlja naše Xmas luči; in ki se nikoli ne morejo noriti z mojo rdečo preprogo. Ljubim u z vsem svojim ♥ ️ @ daxshepard

Objava, ki jo je delil kristen zvonec (@kristenanniebell)

Tukaj jih je še devetkrat dal resnim #RelationhipGoals.

1. Ko je Shepard presenetil Bell z lenobo in je popolnoma prestrašena.

Za Bellovega 31. rojstnega dne je funnyman presenetil svojo ženo s “darilom, ki ga nihče drug ne bo nikoli dosegel v življenju”, kar se je zgodilo kot srečanje s plenilcem. “Celotno življenje je čakalo na trenutek,” je igralka rekla Ellen DeGeneres o njenem popolnem napadu panike, preden se je sestal z malčkom. Preden je Bell videl lenobo, je rekla, da je zaznala svojo prisotnost in začela histerično jokati v tem smešnem videu.

POVEZANE: Kristen Bell in Adaxable Beach Selfie Dax Shepard bodo naredili svoj dan

2. Ko so se zrušili Igra prestolov premiera v najbolj epskih oblekah.

“Dax in jaz sva šla sinoči na premiero #GOT. Vsi so bili v oblekah in oblekah, «je zapisal Bell. “Bili smo v vrhovih cistern, ki so rekli:” Stark na ulicah, Wildling v pločnikih. “Prišli smo na začasne tetovaže, ki so rekli, da je naša nesreča in da je zima prišla.” Če to ni # žogice, ne vemo, kaj je.

Dax in jaz sva šla sinoči na premiero #GOT. Vsi so bili v oblekah in oblekah. Ljudje pijejo koktajle. Bili smo v vrhovih cistern, ki so rekli “Stark na ulicah, Wildling v listih”. Imeli smo začasne tetovaže, ki so rekli, da je naša nesreča in zima prišla. V eni točki sem dvignil dišavo v zrak in rekel: “to jajce bo spremenilo zgodovino” in zmanjkalo požarnega izhoda.

Fotografija, ki jo je objavil kristen bell (@kristenanniebell)

3. Ko so igrali “Nikoli imeli kdajkoli” z Milo Kunisom in Ashtonom Kutcherjem.

Užurban par se je resnično spoznal na to, kar imajo in še niso storili, priznavajo, da delijo zobne ščetke, pritegnejo na set, in v tej epski segment Ellen DeGeneres Show.

Igrala sva se še nikoli z Dax Shepard, Kristen Bell, Mila Kunis in Ashton Kutcher. Ni za kaj.

Objavil Ellen DeGeneres v petek, 6. maja 2016

4. Ko so se izkazali, da so super pri sprejemanju samozavesti.

Ti dve ne delita tudi veliko fotografij svojih zasebnih trenutkov, a ko jih delamo, so vedno čudovite. Bell se je februarja pridružil Instagramu s fotografijo dveh poljubov. “Ne vem, kako uporabljati Instagram, vendar mi všeč ta slika,” je zapisala.

Ne vem, kako uporabljati instagram, vendar mi všeč ta slika.

Fotografija, ki jo je objavil kristen bell (@kristenanniebell)

5. Ko so šli v Afriko in posneli ta virusni video.

Januarja je par na YouTubu objavil videoposnetek z naslovom “Dax in Kristen do Afrika (glasbeni video)”, ki je bil posnet pred leti pred svojimi zadnjimi počitnicami pred otroki. “Naš edini cilj je bil, da bi trdo trpeli in častili Toto. Upam, da boste uživali, «so zapisali. Definitivno smo naredili.

6. Ko je igralka čustveno govorila o Shepardu kot očetu.

“On je čudovit oče,” je povedala CBS Sunday Morning, raztrgati. “Pozna vrednost stvari. Bil je zasvojenec za mnoge, mnogo let in se je izvlekel iz tega … in ve, koliko krat je zmešan in kolikokrat je bil res blizu, da je izgubil vse. “

7. Ko so največji oboževalci drug drugega.

Ne glede na to, ali se Bell razburja nad njenim “čepom” moža ali Shepard, hvali svojo novo predstavo, Dobro mesto, ti dve sta vedno podpirali drug drugega.

#Dadbeast je v polnem učinku danes! #threeseater … in košarica. Kakšen čep. @daxshepard

Fotografija, ki jo je objavil kristen bell (@kristenanniebell)

8. Ko so to naredili smešno Igra prestolov video.

Bell in Shepard, ki se igrajo kot Daenerys Targaryen in Jon Snow, sta skoraj preveč smešna.

9. Ko se je smejal (in jokal) na svoji poroki.

Bell je delil vrnitev na svoj poročni dan, kjer je jokala, in njen mož, ki je kmalu začel, je mislil, da je to najbolj zabavna stvar.

# tbt, ko sem jokal na naši poroki in @daxshepard je mislil, da je res smešno.

Objava, ki jo je delil kristen zvonec (@kristenanniebell)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 − = 33

map