Nasveti za preprečevanje vaših (nenaravnih) rdečih las iz zbledelj

Preden boste potegnili Emmo Stone, morate nekaj vedeti. Rdeči lasje zahtevajo več vzdrževanja kot katerikoli drug senek, glede na slavnostne koloriste Danny Moon iz Andy LeCompte Salona. “Molekule barvila, ki jih najdemo v rdečih barvah za lase, so običajno večje od tistih drugih barv”, pravi Moon. Ker te molekule s prekomerno velikostjo ne morejo globoko prodreti v dlako, “po treh do štirih tednih rdeči lasji izginejo “Womp, womp.

S tem, z malo TLC, lahko dosežete ključavnico na ravni Christine Hendricks, ne da bi salon naredili vaš drugi dom. Vaša prva poteza ali pomanjkanje le-teh naj bi se izognila pralnim uživanjem las 48 ur po nanosu barve. Po preteku dvodnevne ocene “sperite z zelo mrzlo vodo, da bi pomagali zapreti kožico in zatesniti barvo”, pravi Moon. Ko gre za normalno pranje, Moon poudarja pomen uporabe šampona in kondicionirnega sredstva, označenega kot “brez sulfata”, saj pravi, da so te formule ponavadi bolj nežne in manj verjetne, da odstranijo lase naravnih olj in barvil. Kljub temu je idealen način pranja samo enkrat na teden, ker je dlje, ko lahko dljete brez, manj verjetno je, da se bo pojavilo bledenje. Spritz suhega šampona (Batiste Dry šampon v živahni rdeči barvi ($ 9, dermstore.com) je rdeča lasje prijazna) je vaša najboljša stava za boj proti olju med njimi, v skladu z Moon.

Toda dolgoletne, ne tako naravne rdečelaske vedo, da preskakanje pranja ali dveh lahko samo tako dolgo zadržuje lase. Zato Moon sporoča svojim naročnikom rdečih oči, naj uporabijo zdravljenje na domu med imenovanji salona za dodatno povečanje. “Kondicionalno zdravljenje je odličen način za oživitev živahnosti in tona, kar je tisto, kar rdečelaska potrebuje,” pravi. Luna, gostujoča umetnica za Pravano, priporoča blagovno znamko NEVO Color Enhancer Treatment ($ 20, pravana.com za salone), saj polaga profesionalno barvanje, vendar se uporablja kot globok kondicioner. “Po tem, ko šampon, uporabite zdravljenje na posušene lase z brisačo in pustite eno do dve minuti pred izpiranjem,” pravi. Če uporabljate podoben izdelek mesečno, boste ugotovili, da morate le obiskati salon vsakih šest do osem tednov.

Konec dneva je svetovalni nasvet za (nenaravno) rdečelaske preprost: “Bodite dobri do rdečih las in rdeči lasje bodo dobro za vas.”

FOTOGRAFIJE: Top 10 rdečelaske v Hollywoodu

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 − 27 =

map