Natalie Portman pozdravlja njenega drugega otroka z Benjamin Millepied

Čestitam, Natalie Portman! Oskarjev nagrajenec je pozdravil njenega drugega otroka z možem Benjamin Millepied, hčerko po imenu Amalia Ljudje. Na srečo za teh dveh zasedenih staršev, je njihov sin Aleph že pet let – popolna starost, da bi začela pomagati s svojim novorojenčkom.

“Natalie Portman in njen mož Benjamin Millepied sta 22. februarja pozdravila deklico, Amalia Millepied,” ji je povedal njen poročnik Ljudje. “Mati in otroka sta srečna in zdrava.”

Portman je razkril svojo drugo nosečnost september, ki je stopil na filmski festival v Benetkah v krasen beli obleki iz ene same hlače Dior, ki je pokazala njeno rast in nato potrdila novico Ljudje.

 Natalie Portman and Benjamin Millepied - May 13, 2015
John Rasimus / Barcroft Media via Getty

35-letna sestra je spoznala njenega moža Millepiedja na vrsti njenega filmskega nagrajenca, Črni labod. Duo se je poročil avgusta 2012 na zasebni slovesnosti v Kaliforniji.

VIDEO: Materinski slog Natalie Portman

 

Med promocijo filmov, kot so Jackie in Planetarij, Portman nam je dala veliko priložnosti, da si je drugič ogledala njen osupljiv materinstvo. Od elegantne Chanel tweed minis do čarovnic s cvetličnimi številkami, ta zvezda zna, kako ostati modna, medtem ko poudarja njeno spremembo.

POVEZANE: Noseča Natalie Portman je precej v roza na dogodku kampanje Hillary Clinton

V čast njenega vznemirljivega novorojenčka novice, si vzemimo pogled na njen najboljši materinski slog od njene druge nosečnosti. Čestitam srečni družini!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 + = 54

map