Natrijev Portmanov golim obrazom lahko dejansko vzameš svoj dihaj

Medtem ko radi radi vidimo, kako slavne osebe dajejo najboljšo in najsvetlejšo ličilo, je tudi lepo, če ga malo zvonijo in stvari ostanejo bolj brezskrbne.

Na primer, vzemite Natalie Portman. Igralka je bila zabeležena v Los Felizu v Kaliforniji, v torek, v najlepših preprostih oblekah in kar je na obrazu izgledala skoraj brez sledi ličila. Pogledala je v besedo sijoče.

TK
SL / Terma / 4CRNS / BACKGRID

Dodatni bonus za slog: Oskarjeva zmagovalka je zelo enostavna za ponovno ustvarjanje, prav tako pa je popolna na poti. Portman je nosil belo srajco (podobno tukaj) in zanesljiv par modrih kavbojk (podobno tukaj), ki povezuje dva omarice za omare, da bi ustvaril čisto videz.

Naravno je nosila svoje lase, da bi dopolnila njeno golo obraz. Zvezda je imela z njo črne sončne očala, vendar se ni odločila, da jih nosi; Namesto tega jih je nosila skupaj z njo “Make America Read Again” tote.

Prejšnji vikend je bil Portman bolj oblečen za nagrade za okoljske medije leta 2017, vendar je čudovito videti, da ohranja zanimive stvari z mešanico dolliranega in oblečenega videza.

Zapisujemo.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 9 = 1

map