Navdihujoča nova pesem Rita Ora “Proud” vas bo prevzela vaš seznam predvajanja

Če niste pobegnili na bandu Rita Ora, kaj čakate?

27-letni britanski pevec prevzema karte – in ne pozabimo, da ve ali kaj o modi. V oktobru je izdala džem, ki sem ji nehala prenehati poslušati, “Anywhere”, ki ji sledi Petdeset odtenkov osvobojeni duet z nekdanjim enim snemalcem Liam Payne, “Za teboj”.

Zdaj, Ora uporablja svojo platformo za da, še enkrat spusti novo pesem, ki je zavezana, da bo vaš seznam predvajanja, ampak tudi spodbuditi svoje oboževalce s sporočilom pozitivnosti. “Ponosni”, ki je v petek, je rezultat sodelovanja z Absolutovim Open Mic projektom, ki je spodbudil ljubitelje, da delijo zgodbe o konceptu sprejemanja. Poslušajte skladbo spodaj:

Ora pravi, da želi “dati vsakemu glas in uporabljati glasbo, da bi spodbudila več sprejema v vsakdanjem svetu, ne glede na ozadje, prepričanje ali mejo”. Po branju na stotine zgodbe in v zvezi z mnogimi – njena družina je pobegnila od Kosova do U.K., ko je bila le ena – strinja se, da je ideja o iskanju vašega plemena tista, kar je ta nova marmelada.

POVEZANE: Rita Ora in Liam Payne Petdeset odtenkov Collab bo vaša najljubša pesem leta 2018

“Bilo je neverjetno podobnost z vsemi njimi, kar je bilo samo potrebo, da bi se izognili njihovemu življenjskemu okolju ali kjer so odraščali. To je bilo veliko opraviti z okoljem, na katerega so vplivali,” je nam povedala . “Skupnost LGBTQ je zelo podpirala ta projekt in vsekakor so odprla svoja srca in povedala svoje zgodbe, za katere sem zelo hvaležna.”

Za zvezdo se je počutila udobno, ko je potovala navdihnila razpoloženje pesmi. “Najtežji del je v tem, da niste nikoli na enem mestu. To je malo všeč in greste domov, ker ste vsak dan v hotelu v drugem mestu,” je rekla, da je vsakdo lahko povezan z občutkom prazno. “Bilo je resnično spodbudno, da bi projekt delal na tem, da sem se počutil, kot da nisem sam.”

VIDEO: Rita Ora’s Rdeča preproga Style

Ora, ki naj bi letos letos na svetovnem spletu izdala novi album in maja letos potovala po U.K., je tudi nakazala, kaj bo glasbeno prišlo. “To je vsekakor najbolj čustvena, osebna stvar, ki se dejansko uresniči znotraj Rita Ore, ki sem jo kdaj naredila. Moral sem se veliko boriti, da pridem do tega položaja, da sem danes, in mislim, da bo ta album res razložiti boj mojega odraščanja in samo glasbo kot podporni sistem, «je dejala. “Vsekakor se strinjam samo z dejstvom, da sem se lahko zlomil in iztegnil glasbo, ki jo želim izdati.”

Dodala je, da je sama po sebi najbolj zabavna in želi, da njeni oboževalci vedo, kako zelo je zavezana njenemu delu. “Delam svoj fu-ing rit off vsak dan in sem vsekakor ljubezen moje delo. Rad imam zabaven in gledam sebe kot zabavljača,” je dejala. “To je vse kar želim storiti, samo uživati ​​v času in pozornosti ljudi ter zabavati vsakogar.”

Poleg glasbe Ora je klepetala tudi o hollywoodskih zvezdah, ki so se skupaj zbrale, da so oblikovale Time’s Up v znak protesta proti spolnemu nadlegovanju in kako je zelo podprla. Po Oprahovem govoru o zlatih globusih leta 2018 je delila Instagram, ki pohvaljuje ime gospodinjstva.

Kakšen neverjetno gibljiv govor in človeško bitje @oprah #Timesup #proud tako vesel, da bi bil živ, da bi bil priča tej čudoviti spremembi ❤️ @ timesupnow

Objava je delila Rita Ora (@ritaora)

POVEZANE: Rita Ora Wore 4 izgleda v enem dnevu in je naš novi stil ikone

“Mislil sem, da je to tako močna stvar. Mislim, da je enotnost včasih oslabljena, toda če imate nedvomno veliko ljudi, ki delajo isto stvar, ne morete zanikati očitnega, kar je enotnost”, je dejala. “To je tako navdihujoče in neverjetno, da vidim, da se vsi vrnejo na stran in vse o tem, kaj je namenjeno, kar je resnično življenje in ljudje pravi občutki in kaj so resnični ljudje preživeli.”

Rekla je, da gibanje ni izključno za Hollywood. “Menim, da je bolj všeč … To se dogaja v vseh vidikih dela, ne le na igralkah. Menim, da v mestih v pisarnah in domovih obstaja veliko mest, mislim, da gre samo za ozaveščanje.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 7 =

map