Nazadnje, krema za sončenje, posebej oblikovana za rjavo kožo

Seveda je za zaščito pred soncem pomemben izdelek, ki ga je treba uporabljati skozi celo leto, še posebej poleti, vendar je iskanje možnosti, ki ne pušča čudnega, kredokatnega filma na temni koži pogosto občutek izgubljene bitke. Tudi če jo poskusite mešati, ostane šibka tančica in izdelki, ki obljubljajo, ne bodo običajno končali s pijačo z belo ostanko. To je vse zahvaljujoč cinkovim in titanovim dioksidom, ki se uporabljajo v sončnih kremah, ki odražajo sončno svetlobo, vendar jih ni mogoče zaznati z bledimi toni kože. 

Vnesite Bolden USA, linijo za nego kože, ki je oblikovana posebej za bogatejše kožice. Območje so ustvarili sestre Chinelo Chidozie in Ndidi Obidoa, ki so odraščali v Nigeriji in si želijo ustvariti linijo izdelkov, posebej namenjenih reševanju kožnih težav, s katerimi se soočajo ženske v barvi. Trenutno obseg vključuje toner in čistilec, namenjen obravnavanju hiperpigmentacije, in olja shea, ki jih ustvarjajo etični orehi iz Burkine Faso. Serum za glikolno kislino in kremo za sončenje, ki je oblikovan posebej za temno kožo, slednji, od katerega smo najbolj navdušeni, bo naslednji,. 

VIDEO: Kateri SPF nosite? 

POVEZANE: Mizice za sončenje, ki ne bodo razdražile vaše ličila

“Vedno se sprašujem [ko kupujem kremo za zaščito pred soncem],” Ali je to izdelek, ki me bo pustil na belem? ” in potem se zavedam, da me je kdorkoli, ki je naredil barvo sonca, mislil, da mi ni v mislih, «pravi Chiozie OkayAfrica. “Testirali smo Boldenovo zaščito proti soncu in širok spekter tonov kože, povratne informacije pa so bile pretežno pozitivne. Ljudje so zelo navdušeni nad tem, da povečujemo število možnosti za izdelke, ki zelo dobro delujejo na področju skrbi za kožo.” Boldenova formula namesto oksidov cinkovega in titanovega oksida uporablja oktinoksat in avobenzon za zaščito pred sončnimi žarki, s stranjo squalana za vlago in olje iz žafranike, ki pomaga popraviti pregrado kože. V bistvu gre za zaščito pred soncem, ki osuši kot serotip za nego kože.

Oglejte si Bolden SPF 30 Brightening Moisturizer na boldenusa.com s ceno 28 USD – izdelek bo uradno začel kmalu, zato se prepričajte, da se prijavite na novice blagovne znamke, da natančno ugotovite, kdaj lahko pričakujete vaše.