Ne, Scarlett Johansson se nikoli ni poslušal kot dekle Tom Cruise’s

Stavek, za katerega nikoli mislili, da ne bi pisali: A-list babe Scarlett Johansson ni nikoli opravil avdicije, da bi bil kdorkoli dekle. Igralka se je počutila prisiljena, da je razglasila toliko, potem ko jo je nekdo obtožil, da ravna prav to.

Pojavil se je nekdanji znanstveničar Brendan Tighe Megyn Kelly danes v sredo, s skupnimi skrivnostmi in razkritji, ki jih je odkril sporna verska skupnost.

V intervjuju je Tighe povedal Kellyju, da je nekoč prišel do dokumentov, ki potrjujejo, da je Johansson opravil avdicijo za dekle Cruisea (ali “drugi dinamični” v Scientologiji) po razvezi Nicole Kidman, ki pojasnjuje, da poročilo pravi, “[avdicija] ni “Ne grem dobro” in to Starševstvo igralka in znanstvenikinja Erika Christensen je morala z Johanssonom odstopiti (Scarlettovo nezainteresiranost).

Ambasadorji For Humanity Honoring President William Jefferson Clinton To Benefit The Shoah Foundation
Jeff Kravitz / Getty Images

Johansson, odkrita feministka in zagovornik gibanja Time’s Up, se je hitro odzvala na komentarje Tigheja, Hollywood Reporter, “Sama zamisel o vsaki osebi, ki opravlja avdicije, je tako ponižujoča. Nikomur ne želim širiti ideje, da nimam celovitosti, da bi izbral moje lastne odnose. Samo človeka, ki je Brendan Tighe prinesla tako noro zgodbo. “

POVEZANE: Scarlett Johansson in fant Colin Jost sta dala Sneaky Moment PDA na SNL

Ni jasno, zakaj bi Tighe izdelal takšno zgodbo, ali če je preprosto napačno predstavil ime, toda Johanssonova obtožba zveni z glasno in jasno. 

In, kdo potrebuje Tom Cruise, ko ga imaš SNL hottie Colin Jost na roki? To se ne poveže, če vprašaš nas.

Nebesko Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala
Jackson Lee / Getty Images