Nekdanji E! Correspondent Catt Sadler odgovarja, da je tema na zlatem globusu

Neenakost med spoloma je glavna govorica o letošnjih nagradah Zlati globus, ki so se pojavljali med intervjuji za črno oblečeno rdečo preprogo za nagrado govora, intervjuji E! Pa niso bili izjema.

E! gostili so rdečo preprogo, toda hollywoodske zvezde so se pogovarjale z Ryanom Seacrestom in Giuliano Rancic, med drugim pa so se dotaknili kontroverznega premika mreže. E! Novice domnevno plačala Catt Sadlerja manj kot polovico tistega, kar je naredila njen moški gostitelj, zaradi česar je prenehala, zvezde, kot sta Eva Longoria, Debra Messing in Reese Witherspoon, niso bili sramežljivi,.

Catt Sadler
Amanda Edwards / WireImage

Zdaj Sadler sama govori o tem, da je tema ponoči.

V izjavi za Ljudje v nedeljo je Sadler rekel: “Danes sem izjemno hvaležen za izziv. Hvala Amy, Debra, Eva, Brie, Julianne in še toliko več žensk, ki v imenu vseh nas uporabljajo svoje glasove. Čas je potekel.”

Pred njeno izjavo jo je Longoria v pogovoru s Seacrestom pripeljala med intervjujem.

POVEZANE: Debra Messing poziva E! za spolne plače na zlati globusi rdeče preproge

“Tukaj smo tudi za Time’s Up, podpiramo enakost spolov in enako plačo ter upamo, da bo E! sledi temu vodstvu in stojimo s Cattom, “je rekla, pri čemer se je Witherspoon strinjal.

Messing je med intervjujem vzel tudi Sadlerja z Rancicem.

“Čas je in želimo raznolikost in želimo intersekcijsko enakost spolov”, je dejal Messing. “Hočemo enako plačilo, in bil sem tako pretresen, da sem slišal to E! ne verjame, da bi svojim ženskim sožiteljem plačevali enako kot moški sovozniki. “