New Baby? Tukaj so dude, ki jih potrebujete

Ena od prvih stvari, ki se naučite za novo mamo, je, da nič z otrokom ni to, kar pričakujete, in tako je bilo z obleko, ki jo sem kupila za svoj prvi dan na delovnem mestu po porodniškem dopustu.

Bil sem zelo navdušen nad mojemu nakupu oblačenja, ki je stisnila hrbet, a potem, ko me je videla, moj šef (sama mama) je vzkliknil: »Kako boste v črpalko v tem? (Od takrat, “Ali lahko zlahka dostopam do mojih joškic?”, So glavna merila, ki jih morajo izpolnjevati vsa nova oblačila. Pred kratkim sem se prisilila, da se oddaljim od čudovitega Max Mara LWD-a v prodaji, ne manj! to nemogoče.) Ni treba posebej poudarjati, da sem tisti dan odšel domov in ponovno preučil vsebino moje omare na popolnoma nov način.

Medtem ko sem uspel delati nekaj kosov (kot so obleke in gumbi), so bili drugi v bližnji prihodnosti v celoti izven meja. In da vsak teden ne nosim istih pet oblek, sem se odpravil naprej drugo nakupovanje, in na srečo zadeti nekaj trgovcev na drobno, posebej za matere za nego, ki uspevajo ohraniti stvari elegantne in stroškovno učinkovite v tem, da boste definitivno hočejo nositi te dele vedno znova. Ker, kot ste morda slišali, novega otroka – kaj šele nova garderoba – je dražje od nakupa treh top-of-the-linij Birkins.

Au LaitNajbolj inovativen del te trgovine je lahko samo njen puloverski karton (na vrhu, na sredini): faux posoda z odzračevalnimi odprtinami na obeh straneh trupa preide v povsem nov videz tako, da izmenično sprednjo ploščo zamenja s samo nekaj zaslona. Na sliki, na vrhu, od L-R: Tee obleka, 188 $; Pullover Cardi, 218 dolarjev; Flutter Dress, $ 198.

Zvesta HanaGenij v teh modelih je v zadrgah, skritih v stranskih šivih vsakega oblačila, tako diskretnega, da boste lahko vsak kos dobro nosili, ko boste dojenček jedli trdne snovi. Na sliki spodaj, iz L-R: Nicole brez rokavov bluze, $ 88; Julia bluzo s kratkimi rokavi, 88 dolarjev; Cybelle žep z dolgimi rokavi, 105 dolarjev.

čokoladne nege
Vljudnost

SerafinNihče drug kot Kate Middleton je oboževalec te blagovne znamke in, če je dovolj dober za princeso … Vrhovi in ​​obleke imajo značilne sprednje stranice, sponke in druge skrivne odprtine, ki izgledajo na trendu, ni očitno. Na sliki spodaj, iz L-R: Natalie črtasto zaviti sprednji pulover v bambusu, 99 dolarjev; Rebecca mint bambus v-vratni jumper, 89 $; Polka dot obleka wrap obleko, 99 $.

chic-care-clothes-2
Vljudnost

Plus, poglejte, kako nekatere naše najljubše slavne mame-to-so styling njihove udarec!