New Evamojis Eva Longoria je odlična dodatna deklica za vašo tipkovnico

Resno, ali kaj Eva Longoria ne more storiti? The Obupane gospodinje alum se vrača na majhen zaslon, ki ga je padel Zavrnitev in padec po nedavni lansiranju nove linije oblačil za The Limited in, oh, je šele izpustila zbirko emojis za zagon.

Longoria je danes predstavila svoj novi Evamojis v trgovini Apple Store in “neodvisne dame” bodo resnično ljubile te nalepke za dekle. “Jaz sem zagnati tipkovnico emoji poln nalepk, ki jih še nisem mogel najti! Ustvaril sem jih, da jih uporabimo! «Je v četrtek napisala na Instagramu poleg njenega” Wine o’clock “Evamoji.

Sprožim emoji tipkovnico, polno nalepk, ki jih nisem mogel najti! Ustvaril sem jih za uporabo! Ne morem čakati, da vidiš #Evamoji! (Na voljo jutri!)

Fotografija objavila Eva Longoria Baston (@evalongoria)

V petek je app udaril v Apple Store, kot je bilo obljubljeno, in je prav tako neverjetno, kot smo si upali. Od ženskih sodnikov do policistov, gasilcev in producentov, je Longoria prikazovala ženske različnih tonov kože in starost, ki se ukvarjajo s katero koli kariero, ki jo je mogoče osvojiti v aplikaciji,.

Eva Longoria Evamoji - Embed 2016

“Evamoji vam omogoča komuniciranje z uporabo Ladymojis in kulturno navdihnjenih izrazov, slik, zvoka in posebnega prilagodljivega ustvarjalca meme,” opis se glasi.

POVEZANE: Eva Longoria je pravkar ustvarila svoj lasten smešni snapchat filter

To krasimo.

Začnite dan! #Evamoji je na voljo v App Store ZDAJ! Povezava v bio!

Fotografija objavila Eva Longoria Baston (@evalongoria)