Nick Cannon pravi, da je to najbolj diva stvar, ki jo je Mariah Carey že naredila

Mariah Carey v celoti prevzame odgovornost za dejstvo, da je diva, in jo zanima za to.

Kaj je najbolj grozljivo, kar je storila? Po mnenju nekdanjega moža Nicka Cannona rodijo dvojice 5-letnih dvojčkov, maroških in Monrojev. Med videzom Wendy Williams danes kažejo, da je zvezda odprla svojo povezavo s pevko, kako delajo s starševsko delo in njene diva-esque tendence. Na vprašanje, “Kaj je najbolj diva stvar, ki ste jo kdaj videli Mariah storiti?” hitro je odgovoril: »Imaj dvojčke,« je šalil. “Zaprta je celotno bolnišnico.”

“Ko so se rodila, me je prisilila, da igram svojo glasbo, ko so prišli ven,” je nadaljeval Cannon. “To je bila fantazija, plesala sta se na” Fantazija “.”

Kljub temu, da sta se leta lani razčlenili in kasneje razvežili, sta Carey in Cannon ostala tesna prijatelja. Par pogosto deli fotografije na Instagram, saj jih družijo kot družina, vendar vztraja, da je njihov odnos strogo platoničen. “Tam je nič brezpogojne ljubezni,” je delil. “Mislim, ona je čudovita, ampak, saj veš, spoštljiv sem. Otroke sem položil v posteljo in grem domov.”

#bedtimestories #demkids #family @nickcannon

Objava, ki jo je delil Mariah Carey (@mariahcarey)

Velikonočni z #demkids #moments #rocandroe #easter # družina ������������ @nickcannon

Objava, ki jo je delil Mariah Carey (@mariahcarey)

“Počutim se kot, ko sta dve osebi v razmerju, bi morala biti o rasti,” je dejal o njihovem razpadu. “To bi morala biti situacija, ko vsi postanejo boljše človeško bitje v razmerju. Torej, ko pridete do točke, kjer ni več nobene rasti in se ne izboljšate drug drugega … sem se počutil, kot da je verjetno najboljše, še posebej za naše otroke, saj so prednostna naloga številka ena, če bi bil lahko najboljši človeški bit in najboljši oče izven te hiše. “

POVEZANE: Hallelujah! Mariah Carey dela na novi glasbi

Tu ni nobene slabe krvi.