Nicole Kidman je imela gripo pri nagradah SAG, a nikoli ne bi opazila

Nicole Kidman je neverjetno čudovito izgledala v Armani pogledu na nagrade SAG leta 2018, vendar ste vedeli, da je bila zelo bolna, ko je zadela veliko rdečo preprogo?

Nicole Kidman SAG
Dimitrios Kambouris / Getty Images

50-letna igralka je za nagrado za izjemne performanse nagradila ženska igralka v miniseries ali televizijskem filmu za njeno izvedbo v Big Little Lies in, fantje, njen govor je razkril, da da, res se ni počutila najboljše.

Da, se je zahvalila kolegama nominirancem, kot sta Jessica Lange in Susan Sarandon, in prosila Hollywood, naj preneha s starostjo. “To, da bi to sprejela v tej fazi v mojem življenju, je izredno”, je dejala. “Kako čudovito je, da lahko naša kariera danes presega 40 let … pred 20 leti, nas je v našem življenju precej spravilo. To zdaj ni tako. Dokazali smo … in dokazujemo, da smo močni, močni in sposobni preživeti. “

In da, se je zahvalila ko-zvezdi Lauri Dern, Shailene Woodley, Reese Witherspoon in Zoë Kravitz za njihovo podporo. Toda dejstvo je, da je priznala, da je bolna AF, zaradi česar jo še bolj ljubimo.

“Neverjetno sem nervozen, ker je to resničnost, ki se zdaj sooča s fantazijo. Delal sem do 1. ure, ki je bil sinoči fantastičen blagoslov, vendar imam gripo, jaz pa sem igral precej tam zunaj, surovi lik prav zdaj, zato imam malo težav, da ga razbijem, toda tukaj sem in jaz “sem neverjetno hvaležna,” je rekla.

Nicole, bi ostali doma, tako rekviziti, punca.