Nicole Kidman, Uma Thurman in drugi so v Pirelliovem koledarju 2017 “bolj nagnjeni od golega”

Pirelli je od leta 1964 ustvaril pogovorno vredne koledarje, toda prvič v zgodovini je italijanska pnevmatska blagovna znamka letos prevzela popolnoma novo smer.

Piratski Pirelli koledar leta 2017, ki ga je ujel eden od svetovnih vodilnih fotografov, Peter Lindbergh, je danes predstavil v Parizu in nova publikacija se globljega potopi v svet lepote iz drugačnega kota: eno praznino retuširanja, preveliko ličenje in pokrivanje človeških čustev, ki je bil tako velik del preteklosti.

“V času, ko so ženske zastopane v medijih in povsod drugod, kot veleposlaniki popolnosti in mladosti, sem mislil, da je pomembno, da vsakogar opomnimo, da obstaja drugačna lepota, bolj resnična in resnična in da ni manipulirana s komercialnimi ali drugimi interesi . Lepota, ki govori o individualnosti, pogumu, da bi bili sami in lastno zasebno občutljivost, «je povedal Lindbergh, ki je dvakrat ustrelil koledar.

Pirelli Calendar - Embed 2
Ljubezensko stanje Pirelli

Zato je izbral naziv “Emotional”, da bi poudaril, kako je ideja za njegove fotografije “ustvariti koledar, ne okoli popolnih teles, temveč na občutljivost in čustva, ki se dotikajo samo duše sitterjev, ki so postanejo bolj gole kot golo. “

POVEZANE: Nicole Kidman’s Changing Looks

Pirelli Calendar - Embed 3
Ljubezensko stanje Pirelli

Štiri igralke, med njimi Jessica Chastain, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Rooney Mara, Helen Mirren, Julianne Moore, Lupita Nyong’o, Charlotte Rampling, Lea Seydoux, Uma Thurman, Alicia Vikander, Kate Winslet, Robin Wright in Ziyi Zhang posnetke, ki so bili zajeti na petih lokacijah (od hitrosti hrane do sklepnih hotelov) v nekaj mesecih spomladi, kar je povzročilo 40-stransko mojstrovino.

“Vsi so se strinjali, da bi bili del takšnega eksperimenta, politične izjave”, je dejal Lindbergh. “[Hotel sem ujeti] idejo lepote, ki govori o individualnosti, pogumu, da ste sami, in vašo lastno občutljivost. To je moja definicija ženske danes. “

Pirelli Calendar - Embed 1
Ljubezensko stanje Pirelli

POVEZANE: Oglejte si koledar 2016 Pirelli

Na vprašanje, ali je namerno izbral starejše ženske (veliko igralk je v svojih 40-ih in 50-ih, Kidman je na peteh svojega rojstnega dne naslednjega poletja), je rekel ne, da je preprosto izbral svoje najljubše, ne glede na starost. “Namen tega je reči:” Ne sprejemam te podobe lepote “, ki je bila ustvarjena z interesom potrošnikov, ampak da bi jih spominjali, kakšna lepota je resnična.”

Oglejte si zgornji videoposnetek, ki je namenjen ogledu kulinarične produkcije koledarja in si oglejte več čudovitih obrazov iz Pirelli koledarja 2017 na pirelli.com

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 21 = 31

map